Myyntipäällikkö Lari: yritysmyyntiä positiivisella otteella

5.4.2023

Lari Meronen tiesi Reilan entuudestaan alalle tuoreella näkökulmalla tulevana yrityksenä. Positiivista mielikuvaa vahvisti Reilan viesti eri verkkoympäristössä. Nyt Lari on voinut todeta, että Reilasta tullut fiilis ei ole vain mielikuva. Positiivinen ja asiakasyrityksiä palveleva meininki on totta arkitiimellyksessä.

Ripeästi Reilaan

Helmikuussa 2023 Larilla syntyi ensimmäinen yhteys Reilaan, ja samalla tarjoutui mahdollisuus päästä kehittämään ja ottaa enemmän vastuuta myynnistä. Muutaman tapaamisen jälkeen Lari ja Reila pystyivät toteamaan, että tahto ja tarjonta kohtaavat. Lari aloitti Reilan myyntipäällikkönä maaliskuussa 2023.

Larin vastuuna on Reilan turvallisuuspalveluiden myynti S-ryhmän ulkopuolisille yrityksille valtakunnallisesti. Vastuuta ja tehtävää riittää, mutta Lari on tilanteesta hyvillä fiiliksillä.

– Totta kai on pientä jännitystäkin ilmassa, kun aloittaa uudessa työpaikassa. Mutta olen kyllä innostunut tästä työstä ja mahdollisuudesta. Toki perehdytysprosessi on edelleen kesken, mutta tärkeintä on asenne ja halu oppia uutta. Talon tavat, järjestelmät ja ihmiset tulevat kyllä tutuiksi ajan myötä.

Samalla naapurineukkarista kaikuu naurun remakka.

– Ehkä tuo kertoo sanoja enemmän Reilasta ja täällä Ässiksellä vallitsevasta tunnelmasta.

Palvelua yrittäjämäisesti

Lari on ollut tulosvastuullisessa työssä 23-vuotiaasta lähtien, joten asennoituminen yrittäjäasiakkaiden tilanteeseen ja yrittäjyyteen ovat syvällä Larin sisällä. Turvallisuusalalla Lari on ollut jo 15 vuotta, ja turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkintokin on suoritettuna.

– ”Eksyin” vartiointialalle vuonna 2008. Työhistoriassani olen ollut muun muassa palveluesimiehenä, palvelupäällikkönä ja kehityspäällikkönä vastannut mm. myynnin kehityksestä.

Turvallisuuspalveluiden myynnissä asiakkaiden tarpeet, tilanteet ja tavoitteet vaihtelevat, ja niihin on vastattava ammattimaisesti ja reilamaisen notkeasti.

– Myynti on luovaa työtä asiakaslähtöisesti ja Reilan dna:ssa asiakas on keskiössä. Tässä pitää olla yrittäjähenkeä, ja on osattava reagoida tilanteen mukaan.

Liikkumalla latausta

Elämä on muutakin kuin työtä. Millä tavalla Lari pääsee irti työmoodista? Touhuaminen kahden lapsen kanssa vie ajatukset pois töistä, mutta rauhoittuminen ja omaan aikaan keskittyminen tapahtuu luonnossa.

– Lumilautailut vuoristomaisemissa, kesällä suppailureissut Porvoon saaristossa ja kaikkiaan luonnossa liikkuminen on minulle tärkeää. Ja hei, kävin viikonloppuna molempina päivinä salillakin, lopettaa Lari juttutuokion.

Onko yrityksessäsi turvallisuuspalveluiden tarvetta? Helposti lähestyttävä Lari vastaa mielellään tarpeeseesi.

Lue muita työntekijätarinoita