Patrol-vartija liikkuu ja tarkkailee turvallisuuden toteutumista

Patrolin läsnäololla on ennaltaehkäisevä vaikutus, jolla luodaan myös turvallisuuden tunnetta. Häiriötilanteen kohdalla Patrol reagoi tilanteeseen nopeasti ja vastuullisesti.

Patrol on liikkuva turvallisuuden ammattilainen. Hän havainnoi ja ratkaisee uhka-, häiriö- tai vaaratilanteet paikan päällä pienellä vasteajalla. Liikkuminen ja tarkastuskäynnit tapahtuvat asiakkaan kanssa sovitusti. Tarkkailun ja valvonnan kohteena voivat olla toimitilat, asioivat asiakkaat, henkilöstö tai toimitilan välittömässä läheisyydessä asiointia haittaava toiminta. Patrolin ydintehtävä on tuottaa asiakkaalle mahdollisimman turvallinen työ- ja asiointiympäristö.

Patrol havainnoi turvallisuuden toteutumista kokonaisuutena. Henkilöiden tarkkailun lisäksi hän valvoo yleiseen turvallisuuteen liittyviä asioita. Tarkkailun tuloksena raportoidaan esimerkiksi hätäpoistumisteille estyneestä pääsystä, työturvallisuuteen liittyvistä asioista tai talotekniikan toimivuudesta.

Patrol palveluna tuotetaan keskittyen rajattuun alueeseen, jotta reagointiaika häiriötilanteissa olisi mahdollisimman pieni ja toimipaikan tuntemus mahdollisimman suuri.

”Tilanteet kentällä vaihtelevat, ja silloin tällöin ne voivat olla haastaviakin. Yleensä parhaiten pärjää rauhallisella toiminnalla.” – Patrol Rasmus

Millaista on olla Patrol? Rasmus kertoo sen sinulle.

Ota yhteyttä

Tarvitsetko lyhyen reagointiajan turvapalvelua?

Lari Meronen

lari.meronen@reila.fi
040 085 3393

Jussi Kauppinen

jussi.kauppinen@reila.fi
050 555 6432

Työntekijätarinat

REILA – työntekijätarina yksikön päällikkö Lauri

Lauri on omalla alallaan Reilassa Turvallisuusala on tullut Laurille tutuksi ruohonjuuritason vartijan ja asiantuntijan työstä lähtien. Käytännön kokemus, yhdistettynä oikeustradenomin… Lue koko työntekijätarina