Stedi on vartioinnin ja asiakaspalvelun moniottelija

Stedi-palveluvartijamme ovat turvallisuus- ja palvelualan ammattilaisia, joilta sujuu yhtä lailla jämäkkä myymäläturvallisuuden suojelu kuin luonteva asiakaspalvelu.

Stedin työ

Stedin työstä noin 70 prosenttia koostuu turvallisuustehtävistä ja loppu toimipaikkansa muista tehtävistä.

Brändäyksen keskeinen lähtökohta oli erottua omien nimikkeiden kautta turvallisuusmarkkinoilla. -asiakkuus- ja myyntijohtaja Jussi

Stedi takaa turvallisen asioinnin

Stedi eli palveluvartija valvoo toimipaikkansa turvallisuutta ja puuttuu häiriötilanteisiin. Palveluvartija on turvallisuusalan rautainen ammattilainen, joka asiakasläheisellä otteella ennaltaehkäisee ongelmatilanteita ja vahvistaa turvallisuuden tunnetta.

Aina kun turvallisuustilanne sen mahdollistaa, stedi-palveluvartija osallistuu toimipaikkansa tavanomaisiin tehtäviin muun henkilökunnan rinnalla. Helposti lähestyttävältä ja palveluhenkiseltä stediltä myös asiakaspalvelu hoituu luontevasti.

Stedi-palvelu on kustannustehokas tapa huolehtia toimipaikan turvallisuudesta, sillä turvallisuuteen käytetyt resurssit kohdistuvat aina aitoon tarpeeseen. Oikein mitoitetut turvallisuuspalvelut auttavat ehkäisemään vahinkoja ja rikoksia sekä niistä aiheutuvia kustannuksia.

Ota yhteyttä

Tarvitseeko toimipaikkanne palvelevaa turvaa ja lisäkäsiä?

Lari Meronen

lari.meronen@reila.fi
040 085 3393

Jussi Kauppinen

jussi.kauppinen@reila.fi
050 555 6432

Työntekijätarinat

Homma Reilassa: Palveluesimies Mika

Hauska tutustua, sehän on taas homma Reilassa! Perjantain piristyksenä päästään tutustumaan meidän Mikaan! Mika toimii Reilalla vartijoiden palveluesimiehenä pääkaupunkiseudun Prismoissa.  Mika on varsinainen turvallisuusalan konkari… Lue koko työntekijätarina