Seifi on asiakaspalvelun ammattilainen ja turvallisuuden tekijä

Seifi-turvamyyjät ovat turvallisuusalan ammattilaisia, jotka huolehtivat myös tavanomaisista myymälän tehtävistä. Seifi-palvelu on kustannustehokas tapa lisätä työ- ja asiointiympäristön turvallisuutta ja viihtyisyyttä.

Seifi

Seifin monipuolisen työnkuvan ansiosta turvallisuus nivoutuu luontevasti kaupan arkeen.

Turvamyyjä osaa kohdata ja palvella samalla, kun varmistaa turvallisen kaupan kaikille. – turvamyyjä Helena

Seifit turvaavat myymälässä

Seifi-palvelu yhdistää ennaltaehkäisevän turvallisuuspalvelun ja myymälän tehtävät – ihmisläheisellä ja kustannustehokkaalla tavalla. Seifimme huolehtivat turvallisuuden ohella myös muista toimipaikkansa tehtävistä luontevana osana myynti- ja asiakaspalveluhenkilöstöä.

Suurin osa seifin työajasta kuluu myymälän jokapäiväisissä tehtävissä hyllytyksestä kassatyöskentelyyn. Samalla hän ylläpitää asiakkaiden ja koko työympäristön turvallisuutta ja viihtyisyyttä. Seifi ennaltaehkäisee omalla toiminnallaan ongelmatilanteiden syntymistä sekä puuttuu mahdollisiin häiriöihin.

Seifit ovat työpaikan luottotyyppejä, jotka etsivät ratkaisuja ongelmien sijaan. Seifimme ovat rautaisia vartijakoulutuksella varustettuja ammattilaisia, jotka osaavat toimia ja reagoida nopeasti haastavissakin tilanteissa.

Seifi-palvelu on kustannustehokas tapa tuottaa turvallisuutta: resurssit kohdistetaan aina tarpeiden mukaisesti oikeisiin toimipaikkoihin ja ajankohtiin. Seifin monipuolisen työnkuvan ansiosta turvallisuus nivoutuu luontevasti kaupan arkeen. Ennaltaehkäisevä työskentely vähentää rikoshävikkiä ja vartijakutsujen määrää.

Ota yhteyttä

Tarvitsetko motivoituneen turvamyyjän?

Työntekijätarinat

Kohde-esimies Eetu

Hauska tutustua, tämä on minun homma Reilassa! Seuraavaksi esittelyvuorossa on meidän Eetu! Eetu työskentelee järjestyksenvalvonnan kohde-esimiehenä Prisma Tikkurilassa. Eetulla on… Lue koko työntekijätarina
Työntekijätarinat

Homma Reilassa: Palveluesimies Saara

Saara Sollmanin Reila-ura on alkanut lennokkaasti – keskellä yrityksen vauhdikasta kasvua, mutta toisaalta myös pandemian kannalta vaikeassa tilanteessa. Virallisesti Saaran… Lue koko työntekijätarina