Järkkäri valvoo, toimii ja ylläpitää järjestystä

Järkkärin tavoitteena on ennaltaehkäistä häiriötilanteet, jotta henkilöstö voi tehdä työtään turvallisesti ja liiketoiminta pyöriä häiriöittä.

Järkkärin tarvekartoituksen jälkeen järjestyksen valvontaan varataan oikein kohdistettuna tarvittavat resurssit. Turvallisuustyön ytimenä on ennalta ehkäistä häiriöitä aiheuttavat tapahtumat. Koulutettuna turvallisuusalan ammattilaisena Järkkäsi osaa kiinnittää huomion oikeisiin asioihin, oli ne sitten henkilöön tai turvatekniikkaan mahdollisesti liittyvät riskit. Ihmisten kanssa useimmiten positiivinen asenne ja puhuminen auttavat. Lisäksi Järkkäri on myös yleisapu asiakkaan toimintaan tukevissa tehtävissä. Myymälätilassa asioivien asiakkaiden opastaminen, tuotteiden hyllytys, kuormien vastaanotto ja purku tai rakennuksen ulkopuolelle hiekotus ja jäänpoisto sujuvat nekin Järkkäriltä.

Yleinen järjestys ja työ- sekä asiointiturvallisuus ovat kaikkien tahtotila, mutta Järkkäri ottaa myös vastuun niiden toteutumisessa.

Ota yhteyttä Jussiin

Tarvitseeko myymälänne järjestystä? Jussi välittää Järkkäreitä.

Jussi Kauppinen

jussi.kauppinen@reila.fi
050 555 6432

Työntekijätarinat

REILA – työntekijätarina Patrolvartija Rasmus

Parasta on itsenäinen tekeminen Vartijan työstä löytyi helsinkiläiselle Rasmukselle uusi suunta työelämässä. Reilalla hän kokee saavansa tehdä merkityksellistä työtä osana… Lue koko työntekijätarina
Työntekijätarinat

Homma Reilassa: Vartija Liilia

Hyvää naistenpäivää kaikille rohkeille naisille! Reilassa työskentelee jo 200 upeaa tekijää, joista peräti 39 % on naisia. Tänään meillä onkin… Lue koko työntekijätarina