autoCash
– markkinoiden tehokkainta käteisrahahuoltoa

Reilan autoCash tarjoaa kaiken, mitä tarvitset markkinoiden tehokkaimman käteisrahahuollon toteuttamiseksi. Palvelu takaa yrityksellesi käteisrahan nopean tilityksen sekä vaivattoman tavan kierrättää ja hallinnoida käteisrahaa.

autoCash on monipuolinen, nopea ja turvallinen

Palvelumme sisältää autoCash-laitteiston, laitteiston huollon ja vakuutukset, laskentakeskus- ja arvokuljetuspalvelun sekä rahahuoltojärjestelmä Massin.

Massi:
Järjestelmä tarjoaa kattavat työkalut ja raportoinnin raha-arkeen.

Laskentakeskus:
Taustalaitteen tyhjennys- ja täyttökerrat suunnitellaan tarpeen mukaisesti siten, että se palvelee keskeytyksettä yrityksesi toimipistettä.

Arvokuljetus:
Tilitettyjen ja tilattujen rahojen turvallinen logistiikka järjestetään yrityksesi toimipaikan ja Reilan välillä.

autoCash-palvelun edut

Hintakilpailukyky:
autoCash-palvelulla yrityksesi rahahuoltopalveluiden kokonaiskustannuksia voidaan vähentää merkittävästi.

Nopeus:
autoCash takaa yrityksellesi alan nopeimman tavan käteisen rahan tilitykseen sekä käteisen rahan vaivattoman kierrätyksen ja hallinnoinnin toimipaikassa.

Tehokkuus:
Automatisoitu prosessi saa aikaan työajan säästöä toimipaikassa ja taloushallinnossa. Kassaerojen selvittelyyn kuluva aika vähenee, ja mahdolliset kassaerot voidaan käsitellä heti taustalaitteen laskennan jälkeen.

Helppous:
Rahahuollon kokonaispalvelut ovat käytössä yhdellä sopimuksella.

Työntekijätarinat

Homma Reilassa: Palveluesimies Saara

Saara Sollmanin Reila-ura on alkanut lennokkaasti – keskellä yrityksen vauhdikasta kasvua, mutta toisaalta myös pandemian kannalta vaikeassa tilanteessa. Virallisesti Saaran… Lue koko työntekijätarina
Työntekijätarinat

Homma Reilassa: Kohde-esimies Marko

Terveiset Sipoosta! Myös Suomen suurimmassa logistiikkakeskuksessa on hommat Reilassa! Nyt tutustutaan koko komeuden kohde-esimiehenä toimivaan Markoon. Markon tiimillä on tärkeä… Lue koko työntekijätarina