autoCash
– markkinoiden tehokkainta käteisrahahuoltoa

Reilan autoCash tarjoaa kaiken, mitä tarvitset markkinoiden tehokkaimman käteisrahahuollon toteuttamiseksi. Palvelu takaa yrityksellesi käteisrahan nopean tilityksen sekä vaivattoman tavan kierrättää ja hallinnoida käteisrahaa.

autoCash on monipuolinen, nopea ja turvallinen

Palvelumme sisältää autoCash-laitteiston, laitteiston huollon ja vakuutukset, laskentakeskus- ja arvokuljetuspalvelun sekä rahahuoltojärjestelmä Massin.

Massi:
Järjestelmä tarjoaa kattavat työkalut ja raportoinnin raha-arkeen.

Laskentakeskus:
Taustalaitteen tyhjennys- ja täyttökerrat suunnitellaan tarpeen mukaisesti siten, että se palvelee keskeytyksettä yrityksesi toimipistettä.

Arvokuljetus:
Tilitettyjen ja tilattujen rahojen turvallinen logistiikka järjestetään yrityksesi toimipaikan ja Reilan välillä.

autoCash-palvelun edut

Hintakilpailukyky:
autoCash-palvelulla yrityksesi rahahuoltopalveluiden kokonaiskustannuksia voidaan vähentää merkittävästi.

Nopeus:
autoCash takaa yrityksellesi alan nopeimman tavan käteisen rahan tilitykseen sekä käteisen rahan vaivattoman kierrätyksen ja hallinnoinnin toimipaikassa.

Tehokkuus:
Automatisoitu prosessi saa aikaan työajan säästöä toimipaikassa ja taloushallinnossa. Kassaerojen selvittelyyn kuluva aika vähenee, ja mahdolliset kassaerot voidaan käsitellä heti taustalaitteen laskennan jälkeen.

Helppous:
Rahahuollon kokonaispalvelut ovat käytössä yhdellä sopimuksella.

Työntekijätarinat

Homma Reilassa: Seifi Antti

Hauska tutustua, tämä on minun homma Reilassa! Tänään päästään tutustumaan Anttiin, Reilan Seifi-turvamyyjään. Antille turvallisuusala on ollut aina lähellä sydäntä… Lue koko työntekijätarina
Työntekijätarinat

Kenttäesihenkilö Samu: miten sulla menee? 

Reilan laajentaessa vuoden 2022 keväällä toimintaansa Päijät-Hämeeseen, Samu Sillgren ilmaisi kiinnostuksensa liittyä kotiseutunsa joukkueeseen mukaan. Tuttu toimintaympäristö, aiempi esimieskokemus ja… Lue koko työntekijätarina