Turvallisuuspalvelut

Yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme kaikille turvallista työskentely- ja asiointiympäristöä. Meille turvallisuus on toimialarajat ylittävä kokemus, joka näkyy uudenlaisina palveluina ja toimintatapoina. Päivittäisessä työssä turvallisuuden takaajina ovat koulutetut vartijamme – osaavat ja motivoituneet ammattilaiset, joille myös asiakaspalvelu on kaikki kaikessa.

Aulapalvelu

Vastaanottotyöntekijämme hoitaa asiakaskohtaamiset ystävällisesti ja ammattitaitoisesti huolehtien samalla toimipaikan turvallisuudesta.

Seifi

Seifi-palvelu yhdistää ennaltaehkäisevän turvallisuuspalvelun ja myymälän tehtävät – ihmisläheisellä ja kustannustehokkaalla tavalla.

Stedi

Stedi-palveluvartijamme ovat turvallisuus- ja palvelualan ammattilaisia, joilta sujuu yhtä lailla jämäkkä vartiointi kuin luonteva asiakaspalvelukin.

Dekkari

Siviiliasuisen Dekkarin eli myymäläetsivän tehtävänä on paljastaa myymälävarkauksiin tai muihin rikoksiin syyllistyneet henkilöt.

Järkkäri

Järkkärin tavoitteena on ennaltaehkäistä häiriötilanteet, jotta henkilöstö voi tehdä työtään turvallisesti ja liiketoiminta pyöriä häiriöittä.

Poistari

Poistumistarkastuksilla vähennetään ennalta ehkäisevästi varkaustapauksia ja kehitetään toimintatapoja.

Koeostot

Etukäteen suunnitellulla koeostolla kontrolloidaan siirtyykö ostotapahtuma kassajärjestelmään myyntitapahtumaksi.

Turvallisuuskartoitus

Turvallisuuskartoitus on yrityksen toimintaan ja kiinteistöön kohdistuva turvallisuuden läpileikkaus.

Koulutuspalvelut

Turvallisuuskoulutukset ja -harjoitukset ohjaavat henkilöstön oikeisiin toimintamalleihin ja ajattelutapaan.

Patrol

Patrol liikkuu, havainnoi ja ratkaisee uhka-, häiriö- tai vaaratilanteet paikan päällä pienellä vasteajalla

Hälytysvalvonta

Hälytysvalvontamme toimii 24/7/365 ja reagoi kaikkeen tavanomaisesta poikkeavaan nopeasti.

Työntekijätarinat

Kohde-esimies Eetu

Hauska tutustua, tämä on minun homma Reilassa! Seuraavaksi esittelyvuorossa on meidän Eetu! Eetu työskentelee järjestyksenvalvonnan kohde-esimiehenä Prisma Tikkurilassa. Eetulla on… Lue koko työntekijätarina
Työntekijätarinat

REILA – työntekijätarina yksikön päällikkö Lauri

Lauri on omalla alallaan Reilassa Turvallisuusala on tullut Laurille tutuksi ruohonjuuritason vartijan ja asiantuntijan työstä lähtien. Käytännön kokemus, yhdistettynä oikeustradenomin… Lue koko työntekijätarina