Turvallisuuspalvelut

Yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme kaikille turvallista työskentely- ja asiointiympäristöä. Meille turvallisuus on toimialarajat ylittävä kokemus, joka näkyy uudenlaisina palveluina ja toimintatapoina. Päivittäisessä työssä turvallisuuden takaajina ovat koulutetut vartijamme – osaavat ja motivoituneet ammattilaiset, joille myös asiakaspalvelu on kaikki kaikessa.

Aulapalvelu

Vastaanottotyöntekijämme hoitaa asiakaskohtaamiset ystävällisesti ja ammattitaitoisesti huolehtien samalla toimipaikan turvallisuudesta.

Seifi

Seifi-palvelu yhdistää ennaltaehkäisevän turvallisuuspalvelun ja myymälän tehtävät – ihmisläheisellä ja kustannustehokkaalla tavalla.

Stedi

Stedi-palveluvartijamme ovat turvallisuus- ja palvelualan ammattilaisia, joilta sujuu yhtä lailla jämäkkä vartiointi kuin luonteva asiakaspalvelukin.

Dekkari

Siviiliasuisen Dekkarin eli myymäläetsivän tehtävänä on paljastaa myymälävarkauksiin tai muihin rikoksiin syyllistyneet henkilöt.

Järkkäri

Järkkärin tavoitteena on ennaltaehkäistä häiriötilanteet, jotta henkilöstö voi tehdä työtään turvallisesti ja liiketoiminta pyöriä häiriöittä.

Poistari

Poistumistarkastuksilla vähennetään ennalta ehkäisevästi varkaustapauksia ja kehitetään toimintatapoja.

Koeostot

Etukäteen suunnitellulla koeostolla kontrolloidaan siirtyykö ostotapahtuma kassajärjestelmään myyntitapahtumaksi.

Turvallisuuskartoitus

Turvallisuuskartoitus on yrityksen toimintaan ja kiinteistöön kohdistuva turvallisuuden läpileikkaus.

Koulutuspalvelut

Turvallisuuskoulutukset ja -harjoitukset ohjaavat henkilöstön oikeisiin toimintamalleihin ja ajattelutapaan.

Patrol

Patrol liikkuu, havainnoi ja ratkaisee uhka-, häiriö- tai vaaratilanteet paikan päällä pienellä vasteajalla

Hälytysvalvonta

Hälytysvalvontamme toimii 24/7/365 ja reagoi kaikkeen tavanomaisesta poikkeavaan nopeasti.

Työntekijätarinat

Seifin ja perehdyttäjän työ on Nikille täysosuma

Reilan Seifi on turvamyyjä, joka palvelee asiakkaita ja huolehtii turvallisuuden toteutumisesta myymälässä. Seifi-turvamyyjäpalvelu pilotoitiin vuonna 2019 ja tuolloin aiemmin myyjänä… Lue koko työntekijätarina
Työntekijätarinat

Homma Reilassa: Seifi Antti

Hauska tutustua, tämä on minun homma Reilassa! Tänään päästään tutustumaan Anttiin, Reilan Seifi-turvamyyjään. Antille turvallisuusala on ollut aina lähellä sydäntä… Lue koko työntekijätarina