Nosto-käteisautomaatit
– Käteistä ilman ylimääräisiä nostokuluja

Nosto-automaatit ovat turvallisia ja helppokäyttöisiä. Nosta käteistä rahaa siellä missä liikut –aina ilman ylimääräisiä kuluja.

Vaikka eri maksutapojen kirjo on laaja, myös käteistä rahaa käytetään edelleen. Me tuomme käteispalvelut sinne, missä niitä tarvitaan.

Nosto-käteisautomaatit tarjoavat enemmän mahdollisuuksia valita, mistä nostat käteistä. Eri puolilla Suomea on jo lähes 600 Nosto-automaattia. Löydät niitä muun muassa kauppakeskuksista sekä kauppojen ja huoltoasemien yhteydestä.

Nosto-käteisautomaatit ovat turvallisia ja helppokäyttöisiä. 50 ja 20 euron setelien lisäksi niistä voi nostaa myös 10 euron seteleitä. Nostoja voi tehdä yleisimmillä maksukorteilla, kuten Visalla, Visa Electronilla ja Mastercardilla.

Lisätietoa Nosto-käteisautomaateista ja niiden sijainneista löydät täältä.

Työntekijätarinat

REILA – työntekijätarina yksikön päällikkö Lauri

Lauri on omalla alallaan Reilassa Turvallisuusala on tullut Laurille tutuksi ruohonjuuritason vartijan ja asiantuntijan työstä lähtien. Käytännön kokemus, yhdistettynä oikeustradenomin… Lue koko työntekijätarina
Työntekijätarinat

Homma Reilassa: Liikkuvien palveluiden Iken

Iken on ottanut kaiken irti taipaleestaan Reilalla. Matka on vasta alussa, mutta Helsingistä lähtöisin oleva positiivinen nuorukainen on jo ehtinyt… Lue koko työntekijätarina