Nosto-käteisautomaatit
– Käteistä ilman ylimääräisiä nostokuluja

Nosto-automaatit ovat turvallisia ja helppokäyttöisiä. Nosta käteistä rahaa siellä missä liikut –aina ilman ylimääräisiä kuluja.

Vaikka eri maksutapojen kirjo on laaja, myös käteistä rahaa käytetään edelleen. Me tuomme käteispalvelut sinne, missä niitä tarvitaan.

Nosto-käteisautomaatit tarjoavat enemmän mahdollisuuksia valita, mistä nostat käteistä. Eri puolilla Suomea on jo lähes 600 Nosto-automaattia. Löydät niitä muun muassa kauppakeskuksista sekä kauppojen ja huoltoasemien yhteydestä.

Nosto-käteisautomaatit ovat turvallisia ja helppokäyttöisiä. 50 ja 20 euron setelien lisäksi niistä voi nostaa myös 10 euron seteleitä. Nostoja voi tehdä yleisimmillä maksukorteilla, kuten Visalla, Visa Electronilla ja Mastercardilla.

Lisätietoa Nosto-käteisautomaateista ja niiden sijainneista löydät täältä.

Työntekijätarinat

Homma Reilassa: Seifi Antti

Hauska tutustua, tämä on minun homma Reilassa! Tänään päästään tutustumaan Anttiin, Reilan Seifi-turvamyyjään. Antille turvallisuusala on ollut aina lähellä sydäntä… Lue koko työntekijätarina
Työntekijätarinat

Reila innostaa luomaan rohkeasti uutta

Sami Juntusen työura S-ryhmässä alkoi kesätöistä. Nyt hän henkilöstöjohtajana edesauttaa, että kaikki reilalaiset voivat viihtyä ja kehittyä työssään. Lue koko työntekijätarina