Poistari suorittaa toimipaikasta poistuville kassien ja kantamusten tarkastuksen

Poistumistarkastuksilla vähennetään ennalta ehkäisevästi varkaustapauksia ja kehitetään toimintatapoja.

Poistari suorittaa poistumistarkastuksia ennalta ilmoittamatta ja epäsäännöllisesti. Toimipaikasta poistuvan kassit ja muut kantamukset tarkistetaan, ja hallussa olevien tavaroiden omistus tarkistetaan. Mikäli poistuvan henkilön hallusta löydetään ilmiselvästi toimipaikan myynnissä olevaa tai muuta omaisuutta, tarkistetaan kuittien tai pyydetyillä selvityksillä tavaran omistussuhteet.

Tarkastukset tehdään hyviä tapoja noudattaen ja hyvää tarkoitusta korostaen.

Poistarin toiminnalla ennalta ehkäistään epärehellistä toimintaa ja lisätään henkilöstön turvallisuuden tunnetta. Liiketoiminnan kannalta saadaan varkauksilla aiheutettu hävikki minimoitua. 

Poistumistarkastuksista toimitetaan asiakkaalle raportti, josta ilmenee toimenpiteet ja havainnot. Poistarin toimiin voidaan yhdistää muitakin toimia. Palvelukokonaisuus muodostuu asiakkaamme tarpeen mukaan.

Poistarin toimintaa voi myös tukea muun muassa näillä lisäpalveluillamme:

Palvelut

Seifi – turvamyyjä

Seifit turvaavat myymälässä Seifi-palvelu yhdistää ennaltaehkäisevän turvallisuuspalvelun ja myymälän…
Lue lisää
Palvelut

Gaardi – vartija

Gaardi tuo turvaa ja järjestystä Gaardi on turvallisuusalan koulutettu…
Lue lisää

Ota yhteyttä

Mietityttääkö tavarahävikki?

Työntekijätarinat

Homma Reilassa: Kohde-esimies Rami

Helou Rami, tänäänkin hommaReilassa! Tässä on Ässäkeskuksen ässä, Rami! S-ryhmän pääkonttorin kohde-esimiehenä toimiva konkari on tullut tutuksi lähes jokaiselle talossa vierailevalle. Hän… Lue koko työntekijätarina
Työntekijätarinat

REILA – työntekijätarina yksikön päällikkö Lauri

Lauri on omalla alallaan Reilassa Turvallisuusala on tullut Laurille tutuksi ruohonjuuritason vartijan ja asiantuntijan työstä lähtien. Käytännön kokemus, yhdistettynä oikeustradenomin… Lue koko työntekijätarina