Turvallisuuskartoitus auttaa tiedostamaan turvallisuusriskit

Analysoimme yrityksesi tai kiinteistösi turvallisuuden nykytilan ja tunnistamme kanssasi sopivimmat ratkaisut turvallisuuden parantamiseksi.

Turvallisuuskartoitus on yrityksen toimintaan ja kiinteistöön kohdistuva turvallisuuden läpileikkaus. Asiantuntijamme osaa kiinnittää huomion arkipäivän käytäntöihin, joihin talon sisällä on totuttua ja ”silmä on tottunut”.  Turvallisuusriskien analysointi on yhdistelmä lain määräämän turvallisuussuunnitelman kontrollointia ja tapauskohtaisen tarpeen tarkistamista ja määrittelyä.

Turvallisuuskartoituksella lisäämme henkilökunnan ja toimitiloissa asioivien asiakkaiden turvallisuutta sekä liiketoiminnalle häiriöttömämmän toiminnan.

Turvallisuuskartoituksen lisäpalveluna voi olla esimerkiksi:

Palvelut

Dekkari – myymäläetsivä

Dekkarin toiminta tarkentuu tapauskohtaisesti asiakkaamme kanssa sovittavalla tavalla. Myymäläetsivän…
Lue lisää

Ota yhteyttä Jussiin

Tarkiostetaanko teidän yrityksen turvallisuuden nykytila? Ota yhteyttä Jussiin ja laitetaan toimintatavat Reilaan.

Jussi Kauppinen

jussi.kauppinen@reila.fi
050 555 6432

Työntekijätarinat

Homma Reilassa: Kohde-esimies Marko

Terveiset Sipoosta! Myös Suomen suurimmassa logistiikkakeskuksessa on hommat Reilassa! Nyt tutustutaan koko komeuden kohde-esimiehenä toimivaan Markoon. Markon tiimillä on tärkeä… Lue koko työntekijätarina
Työntekijätarinat

REILA – työntekijätarina Patrolvartija Rasmus

Parasta on itsenäinen tekeminen Vartijan työstä löytyi helsinkiläiselle Rasmukselle uusi suunta työelämässä. Reilalla hän kokee saavansa tehdä merkityksellistä työtä osana… Lue koko työntekijätarina