Reila – Enemmän kuin odotat

Me Reilalla toimimme suunnannäyttäjinä tulevaisuuden palveluille. Visiomme on olla turvallisuusalan ennakkoluuloton uudistaja. Yhdessä asiakkaan kanssa haemme parhaat ratkaisut kaikkiin tarpeisiin, ja työntekijöillemme tarjoamme alan innostavimman työympäristön.

Avoimet työpaikat

Meitä reilalaisia on jo yli 700. Oletko sinä pian yksi meistä? Kasvavassa yrityksessämme uusia mahdollisuuksia avautuu jatkuvasti.

Jos sinulta löytyy reipas asenne ja rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin, niin saatat olla etsimämme henkilö. Tarvittaessa järjestämme koulutuksen tehtävään. Katso alta avoimet työpaikkamme ja laita hakemus tulemaan.


Reila Palvelut Oy lukuina

yli 700
Reilalaista
2000
perustettu
39 m€
liikevaihto 2023
Toimitamme palveluita
+2000
asiakastoimipaikkaan valtakunnallisesti
Asiakastyytyväisyytemme
67
erinomainen
suositteluindeksi (NPS)
+500
Käteisautomaattiamme ympäri Suomea

Turvallisuusalan tulevaisuutta rakentamassa

Turvallisuusala tarvitsee uudenlaista ajattelua ja yhä monipuolisempaa osaamista, jotta se pystyy vastaamaan tämän ajan vaatimuksiin. Me Reilalla tartumme tähän haasteeseen uudistamalla perinteisiä toimintatapoja yhdessä asiakkaidemme ja työntekijöidemme kanssa.

Haluamme tarjota asiakkaillemme totuttua enemmän. Siksi paneudumme jatkuvasti heidän tarpeisiinsa ja kehitämme niihin yhdessä uusia, tehokkaita ja oikein kohdistettuja ratkaisuja. Se on kannattanut: asiakastyytyväisyys on meillä erinomaisella tasolla, ja uudenlaiset mahdollisuudet motivoivat myös työntekijöitämme. Olemme viime vuosina kasvaneet merkittävästi, ja kasvutarinamme jatkuu edelleen.

Reila Palvelut Oy on täysin suomalainen, SOK:n omistama tytäryhtiö ja siten osa S-ryhmää. Tuotamme käteisrahahuolto- ja turvallisuuspalveluita yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille ja kuluttajille kaikkialla Suomessa. Toimipaikkamme sijaitsevat Oulussa, Kuopiossa, Vantaalla ja Helsingissä.