Homma Reilassa: Palveluesimies Kaisa

9.1.2020

Palveluesimies Kaisa pääsee työssään hyödyntämään monipuolista osaamistaan.

Hauska tutustua, tämä on minun homma Reilassa! Reilan väki esittäytyy, ja ensimmäisenä vuorossa on meidän Kaisa! Kaisa on aloittanut marraskuussa Reilan Seifi-turvamyyjien palveluesimiehenä ja hänellä on yllättävän monipuolinen ja kiehtova ura takanaan. Turvallisuusala ei todellakaan ole harmaata ja tylsää!

– Ennen Reilaa olen toiminut aivan eri alalla työskennellen 14 vuotta Marimekon palveluksessa myymäläpäällikkönä. Sain tuolloin kerryttää monipuolista kokemusta erityisesti henkilöstön kehittämisen parissa.

Palveluesimiehen työ palkitsee

Muoti- ja retailbisnes antoivatkin Kaisalle innostavan yllykkeen kehittää osaamistaan sekä käyttää vahvuuksiaan yhä monipuolisemmin työssään. Silloin kuvioihin astui Reila. Turvallisuusala ja vähittäiskaupan kehittyminen on kasvava ja uudistuva kokonaisuus, jossa työnkuvat ja uramahdollisuudet kehittyvät jatkuvasti. Työtä riittää jokaiselle, ja henkilöstön kehittäminen on avainasemassa.

– Minulla ei ollut aikaisempaa kokemusta turvallisuusalalta, mutta turvallisuus ja päivittäistavarakauppa puhtaasti uutena asiana sekä itseni ja osaamiseni haastaminen kiinnostivat valtavasti. Kokemukseni ja osaamiseni muotialalta ovatkin päässeet kasvamaan ja kukoistamaan aivan uudella tavalla Reilassa.

Kaisa kehuu, että se paras juttu omassa työssä ovat vauhdilla kasvavan Reilan kehitysprojektit ja Reilan huikea ja innostava henkilöstö.

– On hienoa todistaa, kuinka rekrytointimme ja perehdytykset klikkaavat yhteen meillä yrityksenä ja mahtavana työyhteisönä. On kiva olla näin alusta saakka mukana, kun olemme kasvamassa isosti!

Reila kutsuu kehittymään

Vinkkinä turvallisuusalasta ja Reilasta kiinnostuneille Kaisa toteaa, että kannattaa tulla rohkeasti mukaan: kiinnostus riittää! Aiempaa kokemusta turvallisuusalalta ei tarvitse, vaan työsuhteen lisäksi myös koulutamme ja tarjoamme kehittymismahdollisuudet jatkossakin.

– Meillä on todella rento ja ihmisläheinen ilmapiiri. Tukea ja kannustusta saa aina. Ja osana S-ryhmää meillä on takana myös ison talon tuki ja edut: henkilökuntaedut, työhyvinvointi ja uramahdollisuudet ovat huikeat.

Uusi vuosikymmen Reilassa alkaa hyvällä mielellä ja uusia Seifejä odotetaan innolla! – Uutta vuotta juhlin turvallisesti ja rauhallisesti läheisteni kanssa. Eli positiivisella meiningillä päästään aloittamaan uutta vuotta. Odotankin jo innolla uusia loistotyyppejä meidän kasvavaan Seifi-turvamyyjätiimiin, eli ei muuta kuin hakemaan meidän porukkaan!

Lue muita työntekijätarinoita