Vartijoita Pirkanmaan Osuuskaupan toimipisteisiin

19.4.2023|

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalveluiden edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän myymälöiden turvallisuudesta ja rahahuollosta.

Rekrytoimme Gaardi-vartijoita Pirkanmaan Osuuskaupan toimipisteisiin.

Gaardin tehtävänä on taata asiakkaille sujuva ja turvallinen asiointi myymälässä.  Ennaltaehkäiset omalla toiminnallasi ongelmatilanteiden syntymistä sekä puutut mahdollisiin häiriöihin. Työhösi kuuluu muun muassa valvomotyöskentelyä, näkyvää valvontaa myymälän puolella sekä asiakaspalvelua.

Tämä työ sopii henkilölle, joka on asiakaspalveluhenkinen, reipas ja rohkea. Aikaisempi kokemus turvallisuusalasta tai turvallisuusalan koulutus on eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä koulutamme myös turvallisuusalasta kiinnostuneita henkilöitä tähän tehtävään. Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä, nuhteetonta taustaa, hyvää suomen kielen taitoa ja vartijakorttia. Järjestämme tarvittaessa korttikoulutukset kuntoon ja perehdytämme kaikki uudet työntekijät tehtäviin.

Työstä maksetaan vartiointialan työehtosopimuksen mukaista palkkaa, joka on joko tason II tai III mukainen. Lisäksi henkilökuntamme saa S-ryhmän yli 1800 toimipaikasta bonuksen lisäksi ostoetua osuuskaupasta ja tuotteesta riippuen 3–25 prosenttia. Tarjoamme kattavasti myös muita etuja mm. ePassi, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä laaja työterveyshuolto. Reilassa ja S-ryhmässä on tarjota myös todella monipuoliset ja laajat ura- ja koulutusmahdollisuudet. Lisää tietoa S-ryhmän henkilöstöeduista https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan. Työntekijöidemme tyytyväisyys on meille tärkeää ja osana S-ryhmää olemme yksi Suomen vastuullisimmista yrityksistä.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten mikäli tehtävä kiinnostaa sinua, haethan paikkaa pikaisesti. Lisätietoa tehtävästä antaa yksikön päällikkö Tero Järvinen tero.jarvinen@reila.fi

Hakuaika 16.05.2023 – 31.05.2023

Työnantaja Reila Palvelut Oy

Paikkakunta Tampere

Työaika osa-aikainen

Työsuhteen tyyppi Vakituinen

Kategoria

Hakuaika on päättynyt. Voit halutessasi lähettää avoimen hakemuksen.

Avoin hakemus