Myymälävartijoita HOK-Elannon S-marketteihin Helsinkiin

21.11.2022|

Oletko kokenut konkari tai turvallisuusalasta vasta haaveileva hakija? Meillä on tarjolla työtä, joka sopii molemmille ja moneen eri elämäntilanteeseen. Lue siis eteenpäin, saatat innostua!

Rekrytoimme nyt kokoaikaisia ja osa-aikaisia myymälävartijoita HOK-Elannon S-marketteihin Hakaniemeen, Sörnäisiin, Vallilaan, Lassilaan, Itäkeskukseen ja Konalaan. Pyrimme työvuorosuunnittelussa siihen, että vuorosi kohdistuvat pääsääntöisesti samaan kohteeseen.

Myymälävartijana olet tärkeässä osassa työskentely-ympäristön turvallisuuden ylläpidossa. Näkyvän valvonnan lisäksi hyödynnät työssäsi kamarajärjestelmiä. Ennaltaehkäiset ongelmatilanteiden ja häiriöiden syntymistä sekä puutut turvallisuustilanteisiin ja mahdollisiin rikoksiin.

Meillä on tarjolla monenlaisia kohteita, joten tähän tehtävään soveltuu niin alalla pitkään työskennellyt kuin turvallisuusuran alkutaipaleella oleva tekijä. Työkokemusta tärkeämpää on reipas asenne, aito motivaatio ja halu oppia ja kehittyä alalla. Myös paineensietokyky ja rohkeus puuttua turvallisuustilanteisiin ovat avainasemassa tehtävässä onnistumisen kannalta.

Uudet työntekijät saavat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä tarvittavan tuen myös työsuhteen aikana. Mikäli sinulla ei ole vartijakorttia, mahdollistamme korttikoulutuksen yhteistyökumppaneidemme toimesta. Vartijakorttikoulutus on tehtävään valituille henkilöille ilmainen. Työ turvallisuusalalla edellyttää vartijakortin lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa, nuhteetonta taustaa ja täysi-ikäisyyttä.

Työvuorot painottuvat iltaan ja viikonloppuun ja työ sopii hyvin myös opiskelijalle. Pystymme hyvin huomioimaan työntekijöiden toiveet työvuorojen ajankohdan ja sijainnin suhteen. Yövuorojen tekeminen on myös mahdollista. Mikäli haluat tehdä töitä kokoaikaisesti tai keikkaluotoisesti 0-sopimuksella, sekin onnistuu.

Palkkaus riippuu työskentelykohteen vaativuudesta, työntekijän aikaisemmasta kokemuksesta sekä osaamisesta ja on vartiointialan työehtosopimuksen tason II-IV mukainen. Työntekijöitämme huomioidaan hyvistä suorituksista myös palkitsemisten muodossa. Osa-aikaiset ja kokoaikaiset työntekijämme ovat oikeutettuja S-ryhmän huikeisiin ostoetuihin kaupoista, ravintoloista, hotelleista ja liikennemyymälöistä. Työntekijöidemme tyytyväisyys on meille tärkeää ja olemme valmiita sitoutumaan ja satsaamaan sinuun, ja toivomme, että niin olet sinäkin meihin. Osana S-ryhmää olemme myös yksi Suomen vastuullisimmista yrityksistä ja toimintaamme ohjaavat S-ryhmän johtamislupaukset: uskallan, arvostan ja toteutan.

Hakeminen Reilalle on helppoa, emmekä vaadi sinulta CV:tä tai hakukirjettä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten mikäli tehtävä kiinnostaa sinua, haethan paikkaa pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa Reilan Miikka Virta, miikka.virta@reila.fi

Hakuaika 08.03.2023 – 04.04.2023

Työnantaja Reila Palvelut Oy

Paikkakunta Helsinki

Työaika kokoaikainen, osa-aikainen

Työsuhteen tyyppi Vakituinen

Kategoria

Hakuaika on päättynyt. Voit halutessasi lähettää avoimen hakemuksen.

Avoin hakemus