Myymälävartijoita KESÄTÖIHIN S-market Espoon keskukseen

27.12.2022|

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalveluiden edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän myymälöiden turvallisuudesta ja rahahuollosta.

Rekrytoimme nyt osa-aikaisia myymälävartijoita KESÄTÖIHIN S-market Espoon keskukseen.

Myymälävartijana olet tärkeässä osassa työskentely-ympäristön turvallisuuden ylläpidossa. Näkyvän valvonnan lisäksi hyödynnät työssäsi kamarajärjestelmiä. Ennaltaehkäiset ongelmatilanteiden ja häiriöiden syntymistä sekä puutut turvallisuustilanteisiin ja mahdollisiin rikoksiin. Emme edellytä aikaisempaa työkokemusta turvallisuusalalta, sillä työkokemusta tärkeämpää on reipas asenne, aito motivaatio ja halu oppia ja kehittyä alalla. Myös paineensietokyky ja rohkeus puuttua turvallisuustilanteisiin ovat avainasemassa tehtävässä onnistumisen kannalta.

Uudet työntekijät saavat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä tarvittavan tuen myös työsuhteen aikana. Mikäli sinulla ei ole vartijakorttia, mahdollistamme korttikoulutuksen yhteistyökumppaneidemme toimesta. Vartijakorttikoulutus on tehtävään valituille henkilöille ilmainen. Työ turvallisuusalalla edellyttää vartijakortin lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa, nuhteetonta taustaa ja täysi-ikäisyyttä.

Toivomme, että pystyt sitoutumaan meihin ainakin muutaman kuukauden ajaksi. Osa työsuhteista on mahdollista aloittaa jo keväällä ja olisi hienoa, jos voisit jatkaa työskentelyä myös syksyllä. Kyseessä on vuorotyö ja työtunteja on tarjolla keskimäärin 80–120 tuntia kolmessa viikossa.

Palkkaus on  vartiointialan työehtosopimuksen tason II mukainen. Maksamme kesätyöntekijöillemme myös allekirjoitusbonuksen, jonka suuruus on 200 euroa. Lisäksi henkilökuntamme saa S-ryhmän yli 1800 toimipaikasta bonuksen lisäksi ostoetua osuuskaupasta ja tuotteesta riippuen 3–25 prosenttia. Tarjoamme kattavasti myös muita etuja mm. ePassi, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä laaja työterveyshuolto. Reilassa ja S-ryhmässä on tarjota myös todella monipuoliset ja laajat ura- ja koulutusmahdollisuudet. Lisää tietoa S-ryhmän henkilöstöeduista https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan. Työntekijöidemme tyytyväisyys on meille tärkeää ja osana S-ryhmää olemme yksi Suomen vastuullisimmista yrityksistä.

Hakeminen Reilalle on helppoa, emmekä vaadi sinulta CV:tä tai hakukirjettä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten mikäli tehtävä kiinnostaa sinua, haethan paikkaa pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa Reilan Miikka Virta, miikka.virta@reila.fi

Hakuaika 27.12.2022 – 28.02.2023

Työnantaja Reila Palvelut Oy

Paikkakunta Espoo

Työaika osa-aikainen

Työsuhteen tyyppi Määräaikainen

Kategoria ,

Hakuaika on päättynyt. Voit halutessasi lähettää avoimen hakemuksen.

Avoin hakemus