Kohde-esimies Eetu

31.1.2020

Eetu kokee, että järjestyksenvalvonta on työtä, jota arvostetaan.

Hauska tutustua, tämä on minun homma Reilassa! Seuraavaksi esittelyvuorossa on meidän Eetu! Eetu työskentelee järjestyksenvalvonnan kohde-esimiehenä Prisma Tikkurilassa. Eetulla on vahvat juuret Joensuun seudulla, missä liekki turvallisuusalalle syttyi jo varhain isoveljen jalanjäljissä.

Ura alkoi heti turvallisuusalan perusopinnoista valmistumisen jälkeen. Useamman työvuoden perään vuoden 2018 päätteeksi muuttoauto suuntasi etelän lämpöön kohti Vantaata ja hommaa Reilassa.

Eetu on ehtinyt kokeilla siipiään myös muissa hommissa, kuten yrittäjänä. Tunne siitä, että oma juttu on juuri reilussa turvallisuusalan palkkatyössä, eli kuitenkin vahvana.

– Ei pääse hiuksetkaan harmaantumaan, kun ei tarvitse kantaa yrittäjyyden huolia niskassa, Eetu naurahtaa pilke silmäkulmassa.

Järjestyksenvalvonta tarjoaa haasteita

Reilalle Eetu hakeutui urakehitys mielessään. Voimakkaaseen kasvuun lähtenyt Reila herätti mielenkiinnon, ja Eetu otti selvää Reilasta yrityksenä. Kasvavassa firmassa pääsisi todella vaikuttamaan, ja S-ryhmän houkuttavat henkilökuntaedut sekä laajat kehittymismahdollisuudet olivat tärkeä osa päätöstä.

Aiemmista kokemuksista ja osaamisesta on ollut hyötyä Reilalla.

– Meikäläinen syttyy erilaisista haasteista: vaikka työhön kuuluu paljon tärkeitä rutiineja, välillä pitää osata ratkoa yllättäviä tilanteita nopeasti. Jo vuosia alalla työskennelleenä saa yhä ihmetellä, mitä päivä tuo tullessaan! Järjestyksenvalvonnan esimiestyö tuo myös lisävastuuta, mikä tuntuu todella mielekkäältä. Meidän työporukalla on kuitenkin todella hyvä fiilis työskennellä!

Järjestyksenvalvojien tärkeää työtä osataan arvostaa. Tämän huomaa vaikkapa silloin, kun työntekijä hoitaa häiriötilanteen mallikkaasti.

– Tuntuu ylpeältä tehdä omalla työllään kaupasta turvallinen ja kiva paikka asioida. Asiakkaille se merkitsee todella paljon.

Kiinnostavaa työtä turvallisuusalalla

Turvallisuusalasta ja Reilasta kiinnostuneita Eetu kannustaa hakemaan rohkeasti mukaan.

– Reilalla työyhteisö on tiivis ja työntekijät huomioidaan todella hyvin ihan tehtävään kouluttamisesta alkaen. Meillä on myös tulossa kiinnostavia uusia kohteita hoidettavaksi, eli kannattaa seurata avoimia työtehtäviä ja laittaa hakemusta tulemaan. Nähdään sitten työn merkeissä!

Vapaa-ajalleen Eetulla on uudenvuoden lupaus lunastettavana: pari vuotta kaapissa odottaneet vaellusvarusteet on jo kaivettu esille.

– Josko tänä vuonna saisi aikaiseksi lähteä vaikkapa makkaranpaistoon metsäpatikalle!

Lue muita työntekijätarinoita