Homma Reilassa: Seifi Juha-Matti

30.4.2020

Nyt juhlitaan vappua – ja vappu onkin työn ja kevään juhla! Sen kunniaksi pääsemme esittelemään jälleen yhden upean reilalaisen, Sefi-turvamyyjänä työskentelevän Juha-Matin! Hänkin juhlii vappua hymyssä suin työn touhussa, sillä kaupat ja turvallisuusala ovat pysyneet vilkkaina myös poikkeusaikoina. 

Juha-Matin urapolulta löytyy vahva setti turvallisuusalan eri tehtäviä, mutta myös riuska annos yrittäjyyttä. 

– Olen työskennellyt turvallisuusalalla useassa yrityksessä jo vuodesta 2006 alkaen. Myös Hartwall Arena tuli tutuksi järjestyksenvalvojana eri tapahtumissa, jonka jälkeen hyppäsin peräti vuosikymmenen ajaksi taksin rattiin! Taksiala ja yrittäjyys kävivät tuona aikana tutuksi ja ala koki lopulta mullistuksen kesällä 2018. Siinä vaiheessa täytyi punnita uudelleen omaa jaksamista ja yrittäjyyden uusia haasteita. 

Uudet haasteet avasivat myös aivan uusia mahdollisuuksia, kun Reila kiinnitti Juha-Matin kiinnostuksen. Ja siinähän kävi sitten (vappu)munkki! 

– Jo ennestään turvallisuusalalla toimineena huomasin jotakin aivan uutta Reilan suunnalla. Minulle ennestään tuntematon firma pilotoi uutta Seifi-turvamyyjän toimenkuvaa ja kiinnostuin tästä heti. Tehtävässä oli minulle ennestään tuttua turvallisuusalaa, mutta aivan aivan uudet mausteet kaupanalalta. 

Kuten näin vappuaattonakin, koko ensimmäinen vuosi Reilassa on sujunut vauhdikkaasti mielenkiintoisten tehtävien, hyvien työkaverien ja mukavien asiakkaiden kanssa. 

– Kyllä työkaverit ja varsinkin loistavat esimiehet saavat minulta ison kiitoksen. Ja palkan päälle nuo henksuedut maistuvat kyllä mukavasti! Vaikka osasinkin odottaa uudelta tehtävältäni mielenkiintoisia ja kehittäviä haasteita, tuli päivittäistavarakaupan tehtävien monipuolisuus jopa pikku yllätyksenä! Into ja osaaminen tässä kehittyy kyllä jatkuvasti. Merkityksen tunnetta tuo lisäksi se, kuinka omalla työllään pitää kaupunkia rullaamassa myös poikkeusaikana. 

Lue muita työntekijätarinoita