Homma Reilassa: Palveluesimies Mika

3.4.2020

Hauska tutustua, sehän on taas homma Reilassa! Perjantain piristyksenä päästään tutustumaan meidän Mikaan! Mika toimii Reilalla vartijoiden palveluesimiehenä pääkaupunkiseudun Prismoissa. 

Mika on varsinainen turvallisuusalan konkari jo 25 vuoden kokemuksella! Alan työtehtäviä ja vaihtelua on riittänyt erittäin monipuolisesti. Ja hommat menivät lopulta Reilaan juuri monipuolisuuden ja uusien haasteiden myötä. 

– Vuosien aikana olen tehnyt käytännössä kaikkea aina vartijasta yksikönpäällikköön. Lisäksi olen ehtinyt toimimaan yrittäjänä kuljetusalalla. Yrittäjyyskokemusteni myötä tiesin, että Reilalle hakemalla pääsisin rakentamaan jotain täysin uutta ja vanhasta poikkeavaa. Halusin ehdottomasti päästä mukaan heti alkumetreillä. 

Vartijoiden palveluesimiehenä Mika vastaa siitä, että pääkaupunkiseudun Prismojen turvallisuuspalvelut toimivat ja vartijoidemme työt rullaavat, reilulla fiiliksellä! Vastuullisessa työssä parasta on vaihtelevuus ja monipuoliset asiakaskontaktit. Myös mielenkiintoiset haasteet pitävät mielen virkeänä! 

– Saan intoni onnistumisista. Lisäksi se, että työntekijämme onnistuvat omissa haasteissaan kohteissansa, saa myös minut innostumaan. Meillä johto antaa vastuuta ja luottaa siihen, että asiat, joista on sovittu, tulevat tehdyksi. Meillä on lisäksi panostettu paljon yhteisiin tapaamisiin, kuten esimerkiksi leffa-iltoihin. Tällaista yhteisöllisyyttä en ole urallani ennen kokenut! 

Turvallisuusalan merkitys on arvossaan niin normaaleissa kuin poikkeuksellisissa olosuhteissa. Siksi mahdollisuuksia ja työtä riittää Reilalla jatkossakin. Mika kertoo, että poikkeusolot tuovat aina mukanaan myöskin jotain uutta ja hyvää, kuten uusia tapoja toimia. Myös luottamus lujittuu ja yhteen hiileen puhalletaan yhä suuremmalla innolla! 

– Jos haluaa vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn sekä luoda uran alalla, joka kehittyy jatkuvasti niin ehdottomasti mukaan! 

Lue muita työntekijätarinoita