Homma Reilassa: Kohde-esimies Rami

7.5.2020

Helou Rami, tänäänkin hommaReilassa! Tässä on Ässäkeskuksen ässä, Rami! S-ryhmän pääkonttorin kohde-esimiehenä toimiva konkari on tullut tutuksi lähes jokaiselle talossa vierailevalle. Hän vastaa tiiminsä kanssa omalta osaltaan siitä, että talon turvallisuus ja toiminta ovat reilassa! 

Ramin reitti Reilaan seilasi seitsemän meren kautta! 

– Varsinaiselta koulutukseltani olen laivakokki ja työskentelin 70-80-luvuilla muun muassa Välimerellä ja Atlantilla. Aika merillä opetti tulemaan toimeen mitä erilaisempien ihmisten kanssa. Opin myös, ettei ole olemassakaan lauseita: ”en tiedä” tai ”ei kuulu minulle”. Tätä asennetta haluan levittää muillekin. 

Turvallisuusalalle Rami rantautui jo 80-luvulla ja Ässäkeskukselle hän päätyi puolivahingossa tuurauskeikan myötä. Homma meni Reilaan kätevästi talon mukana! 

– S-ryhmän edut eivät olleet vähäisin syy siihen, että innostuin jatkamaan työtäni Reilan palkkalistoilla. Tässä ikään kuin tultiin takaisin ”kotiin”, sillä ehdin nuorena työskennellä myös Elannolla. 

Tylsää työpäivää ei ole tullut vastaan ja parasta on tiimihenki. 

– Aulapalvelujen ohella tehtäviin kuuluu laaja kirjo mitä erilaisempia toimia. Ihmiskohtaamiset jäävät kyllä mieleen, sillä asiakkaat ja talon oma johto moikkaavat vaikkapa kaupungilla. Nämä hetket ovat tärkeitä ja osoittavat, että työtämme arvostetaan. 

Rami muistuttaa, että jokaisella on iso merkitys työyhteisössä. 

– Kukaan ei ole samanlainen kuin sinä. Siksi työskentely meillä on todella antoisaa! Reila kasvaa nyt kovasti ja rakennamme uutta ajattelua vartiointialalla reilulla yhteispelillä! 

Vapaa-aika kuluu nyt poikkeusolojen myötä kotona. 

– Nyt on aikaa järjestellä kotiarkistoani ja kirjoittaa juttuja toimittamaani lehteen. Myös uusi kirjahanke on edistynyt mukavasti. Eniten tässä kaipaa kuitenkin hyvien ystävien näkemistä livenä! 

Lue muita työntekijätarinoita