Homma Reilassa: Kohde-esimies Marko

14.5.2020

Terveiset Sipoosta! Myös Suomen suurimmassa logistiikkakeskuksessa on hommat Reilassa! Nyt tutustutaan koko komeuden kohde-esimiehenä toimivaan Markoon. Markon tiimillä on tärkeä duuni, jotta tavaraa rullaa S-ryhmän kauppojen hyllyille turvatusti kellon ympäri. 

Markon urapolku sai vahvan startin turvallisuusalan perustutkinnon myötä vuonna 2013. Kokemusta on sittemmin kertynyt muun muassa piirivartioinnista, aulavartijan hommista sekä konserttien ja tapahtumien turvaamisesta. 

– Ikimuistoisimpana mieleen on jäänyt viime kesän Ed Sheeranin backstagen vartiointi! Vaihteluna kokeilin myös muuttoalaa kesällä 2016, mutta paikallisvartioinnin tehtävät vetivät takaisin ”kotiin”. 

S-ryhmän logistiikkayhtiö Inex oli käynyt Markolle tutuksi jo ennestään, kun kohde siirtyi Reilan vartioitavaksi vuonan 2019. Reilan etenemismahdollisuudet ovat myös vieneet uralla eteenpäin. 

– Tykkäsin jo valmiiksi kohteesta ja meidän reilusta asiakkaasta. Oli siis helppoa siirtyä Reilalle ja haluan olla mukana sen kasvutarinassa. Erityistä mielenkiintoa työhön tuo kohteen tärkeys yhteiskunnallemme. Kohde-esimieheksi etenin koronan kynnyksellä, joten uusi toimenkuva toi aivan uusia haasteita. Otin tilanteen positiivisella asenteella vastaan ja tässä on kehittynyt kyllä valtavasti. Jos haluaa olla luomassa turvallista yhteiskuntaa, suosittelen Reilaa. Täysin suomalaisessa ja kasvavassa yrityksessä tehdään työtä hyvällä hengellä ja hyvillä työsuhde-eduilla! 

Vapaa-aika kuluu nyt lähinnä kotioloissa ja opiskellen Laurean ammattikorkeakoulussa kaupallista turvallisuus- ja riskienhallintaa. Valmistuminen häämöttää keväällä̈ 2021. 

– Poikkeusaikana eniten olen kaivannut kavereiden seuraa, joita olen nähnyt vähemmän. Ja tietenkin sitä, että voi mennä vapaasti ulos syömään! 

Lue muita työntekijätarinoita