Reila luo positiivisen työarjen

4.1.2023|

Koulutus- ja perehdytyskokonaisuus rakennetaan aina työntekijän ja tehtävän mukaan. Varmistamme, että jokaisella on riittävä osaaminen työtehtävien suorittamiseen. Työntekijämme yksilöllinen koulutuskohtaaminen luo pohjan yhteydenpidolle, joka jatkuu läpi työsuhteen. Uskomme siihen, että henkilöstömme keskinäinen positiivisuus siirtyy myös jokaisen työarkea motivoivana tekijänä.

”Tunnen, että työntekijöistä huolehditaan, eikä kukaan jää yksin.” – yksikön päällikkö Lauri

Voiman käyttö on äärikeino

Monista tilanteista selviää puhumalla ja se on meidän ensimmäinen ja suositeltava keino. Joskus voimaa on kuitenkin pakko käyttää. Silloin on jokaisen työntekijämme tärkeä tietää, mitä saa tehdä ja mitä ei saa tehdä – niin Reilan käytänteiden kuin Suomen lain sallimissa rajoissa. Meille tärkeää on, että voiman käyttö on viimeinen keino ja siihen turvaudutaan vain turvallisuuden takaamiseksi.

”Kaikenlainen egoilu ja ylimielisyys on unohdettava. Toisen provosointiin ei pidä lähteä mukaan.” – kohde-esimies Jari-Pekka

Hyvä asenne, paras lopputulos

Kiinnitämme jo rekrytointivaiheessa erityistä huomiota asenteeseen. Olemme palvelualalla ja odotamme työntekijöiltämme sosiaalisia taitoja ja ihmistuntemusta. Näihin haasteisiin työntekijämme ovat vastanneet hienosti. Puhumalla selviää -taktiikalla olemme uudistaneet vartijakuvan kylmästä auktoriteetistä ihmiset kohtaavaksi turvallisuusalan ammattilaiseksi.

Sinua saattaa kiinnostaa