Stedi-vartijoita S-market Ympyrätaloon ja Vaasanhalliin

5.5.2023|

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalvelujen edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän myymälöiden turvallisuudesta ja rahahuollosta.

Rekrytoimme nyt kokoaikaisia ja osa-aikaisia Stedi-vartijoita S-market Ympyrätaloon ja Vaasanhalliin.

Stedinä olet tärkeässä osassa työskentely-ympäristön turvallisuuden ylläpidossa. Näkyvän valvonnan lisäksi hyödynnät työssäsi kamarajärjestelmiä. Ennaltaehkäiset ongelmatilanteiden ja häiriöiden syntymistä sekä puutut turvallisuustilanteisiin ja mahdollisiin rikoksiin. Tarjolla on aamu-, ilta- ja yövuoroja.

Uudet työntekijät saavat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä tarvittavan tuen myös työsuhteen aikana. Tehtävä edellyttää vartijakorttia ja kokemusta turvallisuusalalta sekä näiden lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa, nuhteetonta taustaa ja täysi-ikäisyyttä. Toivomme hakijalta reipasta asennetta, aitoa motivaatiota ja halua oppia ja kehittyä alalla. Myös paineensietokyky ja rohkeus puuttua turvallisuustilanteisiin ovat avainasemassa tehtävässä onnistumisen kannalta.

Kohteiden vaativuuden johdosta ja tehtäväkohtaisella lisällä palkkaus on vartiointialan TES:sin tason 4 mukainen. Työntekijöitämme huomioidaan hyvistä suorituksista myös palkitsemisten muodossa. Osa-aikaiset ja kokoaikaiset työntekijämme ovat oikeutettuja S-ryhmän huikeisiin ostoetuihin kaupoista, ravintoloista, hotelleista ja liikennemyymälöistä. Työntekijöidemme tyytyväisyys on meille tärkeää ja olemme valmiita sitoutumaan ja satsaamaan sinuun ja toivomme, että niin olet sinäkin meihin. Osana S-ryhmää olemme myös yksi Suomen vastuullisimmista yrityksistä ja toimintaamme ohjaavat S-ryhmän johtamislupaukset: uskallan, arvostan ja toteutan.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten mikäli tehtävä kiinnostaa sinua, haethan paikkaa pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa Reilan Mika Redsven, mika.redsven@reila.fi

Hakuaika 01.06.2023 – 20.06.2023

Työnantaja Reila Palvelut Oy

Paikkakunta Helsinki

Työaika kokoaikainen, osa-aikainen

Työsuhteen tyyppi Vakituinen

Kategoria

Hakuaika on päättynyt. Voit halutessasi lähettää avoimen hakemuksen.

Avoin hakemus