Myymäläetsiviä pääkaupunkiseudun myymälöihin

10.10.2022|

Oletko utelias ja tykkäätkö tarkkailla ihmisiä? Löytyykö sinulta rohkeutta ja halua puuttua epäkohtiin? Onko sinulla kokemusta turvallisuusalasta ja oletko halukas oppimaan lisää?

Rekrytoimme nyt MYYMÄLÄETSIVIÄ pääkaupunkiseudun myymälöihin.

Myymäläetsivä on siviilipukuinen vartija, jonka päätehtävänä on rikoksiin ja väärinkäytöksiin puuttuminen.

Työ edellyttää rohkeutta ja uskallusta puuttua turvallisuustilanteisiin, kykyä pitkäjänteiseen ja itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvää fyysistä kuntoa, sillä askeleita päivän aikana tulee tuhansia. Oma auto on tässä tehtävässä plussaa, sillä työskentelykohteet vaihtelevat. Työvuorot ovat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla, mutta ajoittain vuoroja voi olla myös kehyskunnissa. Toivomme, että pystyt tekemään vuoroja joustavasti. Työvuorot painottuvat iltaan ja viikonloppuun, mutta aamuvuoroja on myös tarjolla. Tällä hetkellä tarve on osa-aikaisille tekijöille, mutta halutessasi voit tehdä lisävuoroja muissa toimeksiannoissamme.

Toivomme hakijalta aikaisempaa turvallisuusalan kokemusta sekä voimassa olevaa vartijakorttia. Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Palkkaus on vartiointialan TES:sin tason 3 mukainen. Lisäksi henkilökuntamme saa S-ryhmän yli 1800 toimipaikasta bonuksen lisäksi ostoetua osuuskaupasta ja tuotteesta riippuen 3–25 prosenttia. Tarjoamme kattavasti myös muita etuja mm. ePassi (200 €/vuosi), vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä laaja työterveyshuolto. Reilassa ja S-ryhmässä on tarjota myös todella monipuoliset ja laajat ura- ja koulutusmahdollisuudet. Lisää tietoa S-ryhmän henkilöstöeduista https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan. Työntekijöidemme tyytyväisyys on meille tärkeää ja osana S-ryhmää olemme yksi Suomen vastuullisimmista yrityksistä.

Hae paikkaa pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Mikäli haluat kysyä lisää, olethan yhteydessä Reila Palvelut Oy:n palveluesimies Saara Sollmanniin, saara.sollman@reila.fi.

Hakuaika 01.03.2023 – 28.03.2023

Työnantaja Reila Palvelut Oy

Paikkakunta Helsinki, Espoo, Vantaa

Työaika osa-aikainen

Työsuhteen tyyppi Vakituinen

Kategoria

Hakulomake

Nimi(Pakollinen)
Onko sinulla vartijakortti(Pakollinen)
Onko sinulla järjestyksenvalvojakorttia?(Pakollinen)
Oletko täysi-ikäinen?(Pakollinen)
Millaista työtä etsit?
Mistä kuulit meistä?

Sallitut tiedostotyypit: docx, pdf, Max. tiedoston koko: 10 MB.

Tietosuojakäytäntö

Lue tarkemmin henkilötietojen käsittelystä tietosuojakäytäntö-sivulta.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.