Reila UB Refe tallbergin talo

United Bankers Pohjoismaiset Liikekiinteistöt: Reilan toimitusvarmuus ratkaisi järkkärivalinnan

United Bankers Pohjoismaiset Liikekiinteistöt (UB PLK) on liike- ja toimitilakiinteistöihin sijoittava rahasto. Se on Suomessa ensimmäinen kaikille sijoittajille suunnattu rahasto, joka hajauttaa sijoituksiaan laajasti koko Pohjoismaiden alueelle.

Rahasto sijoittaa pohjoismaihin, jotka ovat lainsäädännön ja yhteiskuntarakenteen suhteen yhtenäinen toimikenttä ja eri valuutat ja erilaiset taloussuhdanteet mahdollistavat riskin hajautuksen.

Kohteiden valinnassa painotetaan:

Pitkiä vuokrasopimuksia
Laadukkaita ja sijainniltaan hyviä toimitilakiinteistöjä
Hyviä, maksukykyisiä vuokralaisia, kuten eri julkishallinnon toimijoita

United Bankers Pohjoismaiset Liikekiinteistöt: Reilan toimitusvarmuus ratkaisi järkkärivalinnan

United Bankers Pohjoismaiset Liikekiinteistöt eli UB PLK etsi luotettavaa kumppania omistamansa kauppakeskus Galleria Leppävaaran käteispalveluihin. Tapaaminen järjestyi, ja Reila vakuutti UB PLK:n toimintavarmuudellaan.

Arkipäivä kentällä ratkaisee

– Aloitimme yhteistyön käteisautomaattipalvelulla, mutta yhteistyö laajeni myös järjestyksenvalvontaan, kertoo UB PLK:n Emil Selin.

UB PLK kontrolloi ja mittaa yhteistyökumppanin onnistumista. Arkipäivän toiminnot ja kentällä tapahtuva työn laatu olivat lopulta ratkaisevia asioita.

– Teemme vuokralaisille palautekyselyitä ja saamme suoraa palautettakin kentältä. Ja toisaalta kommunikointi Reilan kanssa on sujunut hyvin, Emil kuvaa laatukontrollia ja yhteydenpitoa palvelun ostajan näkökulmasta.

Kiinteistö ja palvelut ovat molemmat sijoituksia

Liike- ja toimitilakiinteistöihin sijoittavalle on tärkeä huolehtia sijoituskohteittensa arvosta ja laadusta. Kiinteistön vuokralaisista pitää huolehtia ja asioiville asiakkaille pitää luoda turvallinen asiointiympäristö.

– Toimitusvarmuus on erityisen tärkeä rahastolle. Sen me olemme saaneet Reilan tuottamasta käteisrahahuollosta ja järjestyksenvalvonnasta.

– Olemme tyytyväisiä Reilan tuottamiin palveluihin ja voimme suositella Reilaa, päättää Emil.

UB Pohjoismaiset Liikekiinteistöt (UB PLK) on liike- ja toimitilakiinteistöihin sijoittava rahasto. Se on Suomessa ensimmäinen kaikille sijoittajille suunnattu rahasto, joka hajauttaa sijoituksiaan laajasti koko Pohjoismaiden alueelle.

https://www.unitedbankers.fi/fi/palvelut-ja-tuotteet/rahastot/ub-pohjoismaiset-liikekiinteistot

Ota yhteyttä Jussiin

Jussi Kauppinen

jussi.kauppinen@reila.fi
050 555 6432

Referenssit

Seifi-turvamyyjäpalvelu oli JYSKille helpottava ratkaisu

JYSKin kahdessa myymälässä henkilökunta koki toistuvien varkaustapausten vuoksi turvattomuutta. Väkivallan uhkakin oli läsnä. Kuten jokaisessa JYSK-myymälässä, myös kyseisissä yksiköissä oli… Lue koko referenssi