Ylivartijoita pääkaupunkiseudun Prismoihin

5.12.2022|

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalveluiden edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän myymälöiden turvallisuudesta ja rahahuollosta.

Rekrytoimme nyt ylivartijoita pääkaupunkiseudun Prismoihin.

Ylivartijana toimit kohde-esimiehen sijaisena ja oikeana kätenä. Vastaat työvuorossasi asiakkaalle tuotettavien turvallisuuspalvelujen käytännön toteutumisesta ja toimit vuorossa ollessasi kohteessa työskentelevän henkilöstön työnjohdollisena esihenkilönä. Suoritat työsi esimerkillisesti ja saat neuvomalla, motivoimalla ja kannustamalla myös muut työyhteisön jäsenet suoriutumaan työstään erinomaisesti.

Etsimme joukkoomme turvallisuusalan ammattilaisia, jotka ovat myös hyväntuulisia asiakaspalvelijoita. Pidät arjen järjestyksessä ja asiakastyytyväisyyden vaaliminen on kunniatehtäväsi. Uskallat tarttua vaikealtakin tuntuviin haasteisiin ja etsiä ratkaisuja niihin. Sinulla on kyky suunnitella ja analysoida toimintaa, reagoida nopeasti ja tarttua toimeen.

Edellytämme vartijakorttia ja vankkaa kokemusta alan tehtävistä. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen ja palkkaus on vartiointialan työehtosopimuksen tason IV mukainen.

Henkilöstömme saa S-ryhmän yli 1800 toimipaikasta bonuksen lisäksi ostoetua osuuskaupasta ja tuotteesta riippuen 3–25 prosenttia. Lisäksi tarjoamme kattavasti muita etuja, mm ePassi, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä laaja työterveyshuolto. Reilassa ja S-ryhmässä on tarjota myös todella monipuoliset ja laajat ura- ja koulutusmahdollisuudet. Lisää tietoa S-ryhmän henkilöstöeduista https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan.

Työntekijöidemme tyytyväisyys on meille tärkeää ja olemme valmiita sitoutumaan ja satsaamaan sinuun, ja toivomme, että niin sinäkin olet meihin. Osana S-ryhmää olemme myös yksi Suomen vastuullisimmista yrityksistä ja toimintaamme ohjaavat S-ryhmän johtamislupaukset: uskallan, arvostan ja toteutan.

Jos koet olevasi sopiva henkilö tähän tehtävään, hae paikkaa jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä viivyttele. Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä Reilan palveluesimies Mika Redsveniin mika.redsven@reila.fi.  

Hakuaika 05.12.2022 – 20.12.2022

Työnantaja Reila Palvelut Oy

Paikkakunta Helsinki, Espoo, Vantaa, Järvenpää, Kerava

Työaika kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi Vakituinen

Kategoria

Hakuaika on päättynyt. Voit halutessasi lähettää avoimen hakemuksen.

Avoin hakemus