Vuoroesimies Patrol -vartiointiin

27.3.2023|

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalvelujen edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän myymälöiden turvallisuudesta ja rahahuollosta.

Rekrytoimme nyt vuoroesimiestä Patrol -vartiointiin. Vuoroesimiehenä työpäivääsi kuuluu patrol -käyntejä, vartijakutsuja ja hälytystehtäviä sekä erilaisia esimiestehtäviä, perehdytystä ja tarvittaessa päivittäistöidenjärjestelyä. Kyseessä on päivävuoroihin painottuva kokoaikainen työ, mutta työvuorolistoissa tulee olemaan myös muutamia yövuoroja kuukaudessa ja lisäksi täytyy olla mahdollisuus tuurata satunnaisesti ilta- ja yövuoroissa.

Tässä tehtävässä pärjää henkilö, jolla on:

  • Aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä
  • Kyky perehdyttää työntekijöitä ja luoda heille positiivinen ensivaikutelma
  • Kyky tehdä ohjeistuksia ja kohteiden kartoituskäyntejä
  • Ymmärrystä turvatekniikasta sekä avaintenhallinnasta
  • Kyky tehdä päivittäistöidenjärjestelyä

Työ edellyttää vankkaa kokemusta turvallisuusalasta, voimassa olevaa vartijakorttia sekä ajokorttia. Palkkaus on vartiointialan työehtosopimuksen tason 5. mukainen.Lisäksi tarjoamme kattavasti muita etuja, mm ePassi (200€/vuosi), vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä laaja työterveyshuolto. Reilassa ja S-ryhmässä on tarjota myös todella monipuoliset ja laajat ura- ja koulutusmahdollisuudet. Lisää tietoa S-ryhmän henkilöstöeduista https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan.

Työntekijöidemme tyytyväisyys on meille tärkeää. Arvostamme yhteisömme avoimuutta, huumoria ja hyvää draivia. Olemme valmiita sitoutumaan ja satsaamaan sinuun ja toivomme, että niin olet sinäkin meihin. Osana S-ryhmää olemme myös yksi Suomen vastuullisimmista yrityksistä ja toimintaamme ohjaavat S-ryhmän johtamislupaukset: uskallan, arvostan ja toteutan.

Jos olet timanttinen turvallisuusalan esimies, jolla hommat pysyvät reilassa, pistä hakemusta tulemaan ja liity mukaan kasvavaan turvallisuuspalvelujen yhteisöön. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä viivyttele. Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä Reila Palvelut Oy:n Toni Jussliniin, toni.jusslin@reila.fi

Hakuaika 27.03.2023 – 11.04.2023

Työnantaja Reila Palvelut Oy

Paikkakunta Helsinki

Työaika kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi Vakituinen

Kategoria

Hakuaika on päättynyt. Voit halutessasi lähettää avoimen hakemuksen.

Avoin hakemus