Vastaanottotyöntekijä Inex Partnersin logistiikkakeskukseen Sipooseen

17.5.2023|

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalveluiden edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän myymälöiden turvallisuudesta ja rahahuollosta.

Rekrytoimme nyt kokoaikaista ja vakituista vastaanottotyöntekijää Inex Partnersin logistiikkakeskukseen Sipooseen.  Työvuorot ovat ma-pe klo 7.30-15.30.

Työhön vastaanotossa kuuluu erilaisia asiakaspalvelutehtäviä mm. vieraiden vastaanottamista ja neuvontaa sekä kulunvalvontaa. Arvostamme asiakaspalvelulähtöistä ja positiivista asennetta niin työtä, työkavereita kuin asiakkaitakin kohtaan. Toivomme, että sinulla on jo aikaisempaa työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Työ aulassa on ajoittain kiireistä ja nopeatempoista eli toivomme, että sinulla pysyy kiireenkin keskellä langat käsissä ja hymy huulilla.

Työ edellyttää nuhteetonta taustaa, täysi-ikäisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Kaikki vastaanottotyöntekijämme ovat koulutettuja vartijoita, joten toivomme, että sinulla on voimassa oleva vartijakortti, mutta tarvittaessa hoidamme koulutukset kuntoon.

Työstä maksetaan palkkaa vartiointialan TES:sin tason 3. mukaisesti. Lisäksi saat Suomen parhaat henkilöstöedut, joihin voit tutustua täällä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan. Tarjoamme sinulle hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen ja työkokemuksen kartuttamiseen. Olemme valmiita sitoutumaan ja satsaamaan sinuun, ja toivomme, että niin olet sinäkin meihin.

Laitathan hakemuksesi tulemaan viipymättä, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Reila Palvelut Oy:n palveluesimies Meri Miettinen, meri.miettinen@reila.fi

Hakuaika 14.06.2023 – 27.06.2023

Työnantaja Reila Palvelut Oy

Paikkakunta Sipoo

Työaika kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi Vakituinen

Kategoria

Hakuaika on päättynyt. Voit halutessasi lähettää avoimen hakemuksen.

Avoin hakemus