Vartijoita Kangasalan Prismaan

15.6.2023|

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalveluiden edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän myymälöiden turvallisuudesta ja rahahuollosta.

Rekrytoimme nyt osa-aikaisia ja kokoaikaisia vartijoita Kangasalan Prismaan.

Vartijan tehtävänä on taata asiakkaille sujuva ja turvallinen asiointi myymälässä.  Ennaltaehkäiset omalla toiminnallasi ongelmatilanteiden syntymistä sekä puutut mahdollisiin häiriöihin. Työhösi kuuluu muun muassa valvomotyöskentelyä, näkyvää valvontaa myymälän puolella sekä asiakaspalvelua.

Tämä työ sopii henkilölle, joka on asiakaspalveluhenkinen, reipas ja rohkea. Aikaisempi kokemus turvallisuusalasta tai turvallisuusalan koulutus luetaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä koulutamme turvallisuusalasta kiinnostuneita henkilöitä tähän tehtävään ja järjestämme tarvittaessa korttikoulutukset kuntoon. Työ turvallisuusalalla edellyttää vartijakortin lisäksi täysi-ikäisyyttä, nuhteetonta taustaa ja hyvää suomen kielen taitoa.

Työstä maksetaan palkkaa vartiointialan työehtosopimuksen tason II mukaisesti. Lisäksi henkilökuntamme saa S-ryhmän yli 1800 toimipaikasta bonuksen lisäksi ostoetua osuuskaupasta ja tuotteesta riippuen 3–25 prosenttia. Tarjoamme kattavasti myös muita etuja mm. ePassi, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä laaja työterveyshuolto. Reilassa ja S-ryhmässä on tarjota myös todella monipuoliset ja laajat ura- ja koulutusmahdollisuudet. Lisää tietoa S-ryhmän henkilöstöeduista https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan. Työntekijöidemme tyytyväisyys on meille tärkeää ja osana S-ryhmää olemme yksi Suomen vastuullisimmista yrityksistä.

Jos koet olevasi sopiva henkilö tähän tehtävään, hae paikkaa jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten älä viivyttele. Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä Reilan Tero Järviseen, tero.jarvinen@reila.fi  

Hakuaika 15.06.2023 – 02.08.2023

Työnantaja Reila Palvelut Oy

Paikkakunta Kangasala

Työaika kokoaikainen, osa-aikainen

Työsuhteen tyyppi Vakituinen

Kategoria

Hakuaika on päättynyt. Voit halutessasi lähettää avoimen hakemuksen.

Avoin hakemus