Vartijoita ja järjestyksenvalvojia KESÄTÖIHIN Lahden Prismoihin ja Sokokselle

28.12.2022|

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalveluiden edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän myymälöiden turvallisuudesta ja rahahuollosta.

Rekrytoimme KESÄTÖIHIN vartijoita ja järjestyksenvalvojia Lahden Prismoihin (Syke, Laune, Holma, Hollola) sekä Lahden Sokokselle. Voit ilmoittaa hakemuksessa missä kohteessa tai kohteissa olet erityisesti kiinnostunut työskentelemään.

Vartijan ja järjestyksenvalvojan tehtävänä on taata asiakkaille sujuva ja turvallinen asiointi myymälässä.  Ennaltaehkäiset omalla toiminnallasi ongelmatilanteiden syntymistä sekä puutut mahdollisiin häiriöihin. Työhösi kuuluu muun muassa valvomotyöskentelyä, näkyvää valvontaa myymälän puolella sekä asiakaspalvelua.

Tämä työ sopii henkilölle, joka on asiakaspalveluhenkinen, reipas ja rohkea. Aikaisempi kokemus turvallisuusalasta tai turvallisuusalan koulutus on eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä koulutamme myös turvallisuusalasta kiinnostuneita henkilöitä tähän tehtävään. Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä, nuhteetonta taustaa, hyvää suomen kielen taitoa ja vartijakorttia. Järjestyksenvalvojan työssä tarvitaan vartijakortin lisäksi myös järjestyksenvalvojakorttia. Järjestämme tarvittaessa korttikoulutukset kuntoon ja perehdytämme kaikki uudet työntekijät tehtäviin.

Toivomme, että pystyt sitoutumaan meihin ainakin muutaman kuukauden ajaksi. Osa työsuhteista on mahdollista aloittaa jo keväällä ja olisi hienoa, jos voisit jatkaa työskentelyä myös syksyllä. Kyseessä on vuorotyö ja työtunteja on tarjolla keskimäärin 80–120 tuntia kolmessa viikossa.

Työstä maksetaan vartiointialan työehtosopimuksen mukaista palkkaa, joka on joko tason II tai III mukainen. Maksamme kesätyöntekijöillemme myös allekirjoitusbonuksen, jonka suuruus on 200 euroa. Lisäksi henkilökuntamme saa S-ryhmän yli 1800 toimipaikasta bonuksen lisäksi ostoetua osuuskaupasta ja tuotteesta riippuen 3–25 prosenttia. Tarjoamme kattavasti myös muita etuja mm. ePassi, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä laaja työterveyshuolto. Reilassa ja S-ryhmässä on tarjota myös todella monipuoliset ja laajat ura- ja koulutusmahdollisuudet. Lisää tietoa S-ryhmän henkilöstöeduista https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan. Työntekijöidemme tyytyväisyys on meille tärkeää ja osana S-ryhmää olemme yksi Suomen vastuullisimmista yrityksistä.

Hakeminen Reilalle on helppoa, emmekä vaadi sinulta CV:tä tai hakukirjettä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten mikäli tehtävä kiinnostaa sinua, haethan paikkaa pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa Reilan Lauri Niemi, lauri.e.niemi@reila.fi

Hakuaika 29.03.2023 – 18.04.2023

Työnantaja Reila Palvelut Oy

Paikkakunta Lahti

Työaika osa-aikainen

Työsuhteen tyyppi Määräaikainen

Kategoria ,

Hakuaika on päättynyt. Voit halutessasi lähettää avoimen hakemuksen.

Avoin hakemus