VARTIJOITA ITÄKESKUKSEN ASIAKASOMISTAJAPALVELUUN

29.11.2022|

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalveluiden edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän myymälöiden turvallisuudesta ja rahahuollosta.

Rekrytoimme nyt osa-aikaisia vartijoita Itäkeskuksen asiakasomistajapalveluun. Työvuorot tässä tehtävässä ovat ma-pe klo 12–20.

Vartijan tehtävänä on huolehtia siitä, että asiakasomistajapalvelussa asioiminen sujuu rauhallisesti ja turvallisesti. Ennaltaehkäiset omalla toiminnallasi ongelmatilanteiden syntymistä sekä puutut mahdollisiin häiriöihin. Tässä tehtävässä työnkuvaasi kuuluu paljon myös asiakkaiden neuvontaa ja opastusta. Tehtävään annetaan kattava perehdytys.

On tärkeää, että sinulla on asiakaspalvelulähtöinen ja positiivinen asenne niin työtä, työkavereita kuin asiakkaitakin kohtaan. Työ edellyttää nuhteetonta taustaa, täysi-ikäisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ja vartijakortti katsotaan eduksi, mutta tarvittaessa hoidamme tarvittavat koulutukset kuntoon. Meillä sinulla on mahdollisuus päästä uudistamaan toimialaa ja haastamaan vanhentuneita toimintamalleja. Olemme valmiita sitoutumaan ja satsaamaan sinuun, ja toivomme, että niin olet sinäkin meihin.

Tehtävästä maksetaan palkkaa vartiointialan TES:sin tason 2 mukaisesti sekä tehtäväkohtaista lisää. Lisäksi saat Suomen parhaat henkilöstöedut, joihin voit tutustua täällä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan.

Laitathan hakemuksesi tulemaan viipymättä, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos haluat kysyä lisää, olethan yhteydessä Reila Palvelut Oy palveluesimies Mika Redsveniin mika.redsven@reila.fi.

Hakuaika 29.11.2022 – 27.12.2022

Työnantaja Reila Palvelut Oy

Paikkakunta Helsinki

Työaika osa-aikainen

Työsuhteen tyyppi Vakituinen

Kategoria

Hakuaika on päättynyt. Voit halutessasi lähettää avoimen hakemuksen.

Avoin hakemus