Valvomotyöntekijä Prisma Triplaan

17.11.2022|

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalveluiden edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän myymälöiden turvallisuudesta ja rahahuollosta.

Rekrytoimme nyt Prisma Triplaan osa-aikaista tai kokoaikaista valvomotyöntekijää.

Koska me Reilassa haluamme tehdä asioita eri tavalla, ei tämäkään tehtävä ole perinteinen valvomotehtävä. Työtehtäviin kuuluvat muun muassa hävikin torjunta, kulunvalvonta, rikosilmoitinjärjestelmien hallinnointi sekä operatiiviset tehtävät.

Työ edellyttää aikaisempaa kokemusta turvallisuusalan tehtävistä sekä voimassa olevaa vartijakorttia. Hyvät tietotekniset taidot ja ratkaisukeskeinen ajattelutapa sekä erinomainen paineensietokyky ovat avain työssä onnistumiselle. Arvostamme innostunutta ja motivoitunutta työotetta sekä hyvää draivia. Prisma Tripla on auki 24/7 ja valvomossa vuorot klo 8-20 ja klo 20-08.

Vaativan ja monipuolisen tehtäväkuvan vuoksi palkkaus on vartiointialan TES:sin tason 4 mukainen. Lisäksi saat Suomen monipuolisimmat S-ryhmän henkilöstöedut, joihin voit tutustua tarkemmin täällä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan.

Jos koet olevasi sopiva henkilö tähän tehtävään, hae paikkaa jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä viivyttele. Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä Reila Palvelut Oy:n palveluesimies Mika Redsveniin mika.redsven@reila.fi.

Hakuaika 17.11.2022 – 13.12.2022

Työnantaja Reila Palvelut Oy

Paikkakunta Helsinki

Työaika kokoaikainen, osa-aikainen

Työsuhteen tyyppi Vakituinen

Kategoria

Hakuaika on päättynyt. Voit halutessasi lähettää avoimen hakemuksen.

Avoin hakemus