Seifi-turvamyyjiä KESÄTÖIHIN S-market Nikkilään ja Söderkullaan

27.12.2022|

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalveluluiden edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän myymälöiden turvallisuudesta ja rahahuollosta.

Rekrytoimme nyt osa-aikaisia Seifi-turvamyyjiä KESÄTÖIHIN S-market Nikkilään ja Söderkullaan.

Seifin työ on monipuolinen sekoitus myyjän ja vartijan tehtäviä. Olet tärkeä osa kaupan henkilökuntaa ja kaupan tehtävien lisäksi olet myös merkittävässä roolissa pitämässä yllä myymälän turvallisuutta. Ennaltaehkäiset omalla toiminnallasi ongelmatilanteiden syntymistä ja puutut mahdollisiin turvallisuuspoikkeamiin.

Tarjolla on erimittaisia osa-aikaisia työsuhteita kesän ajaksi. Toivomme, että pystyt työskentelemään kesällä vähintään kaksi kuukautta. Työvuorot sijoittuvat aamuun, iltaan ja viikonloppuun. Tarjoamme toiveittesi mukaa 20-30h/vko työsopimuksia, mutta halutessasi voit työskennellä myös yli 30 tuntia viikossa.

Emme edellytä aikaisempaa kokemusta kaupan alalta tai turvallisuusalan tehtävistä, sillä koulutamme ja perehdytämme tehtävästä kiinnostuneita ja hyvällä asenteella varustettuja henkilöitä tehtävään. Meille hyvä asenne tarkoittaa reipasta ja positiivista otetta työhön, asiakaspalveluhenkisyyttä ja halua tehdä aina parhaansa. Tässä tehtävässä menestyy henkilö, jolla on edellä mainitun lisäksi uskallusta puuttua epäkohtiin ja turvallisuustilanteisiin. Työ turvallisuusalan tehtävässä edellyttää lisäksi täysi-ikäisyyttä, nuhteetonta taustaa, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä vartijakorttia. Hoidamme ja kustannamme sinulle tarvittavat kurssit.  

Palkkaus on kaupan työehtosopimuksen tason C1-mukainen eli aloituspalkka ilman aikaisempaa kaupan alan työkokemusta on 12,40 €/h ja tämän lisäksi maksamme kaupan työehtosopimuksen mukaiset lisät (iltalisä 4,00 €/h, lauantailisä 5,27 €/h ja sunnuntaisin tuplapalkka). Maksamme kesätyöntekijöillemme myös allekirjoitusbonuksen, jonka suuruus on 200 euroa. Lisäksi henkilökuntamme saa S-ryhmän yli 1800 toimipaikasta bonuksen lisäksi ostoetua osuuskaupasta ja tuotteesta riippuen 3–25 prosenttia. Tarjoamme kattavasti myös muita etuja mm. ePassi, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä laaja työterveyshuolto. Reilassa ja S-ryhmässä on tarjota myös todella monipuoliset ja laajat ura- ja koulutusmahdollisuudet. Lisää tietoa S-ryhmän henkilöstöeduista https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan. Työntekijöidemme tyytyväisyys on meille tärkeää ja osana S-ryhmää olemme yksi Suomen vastuullisimmista yrityksistä.

Hakeminen Reilalle on helppoa, emmekä vaadi sinulta CV:tä tai hakukirjettä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten mikäli tehtävä kiinnostaa sinua, haethan paikkaa pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esihenkilösi Meri Miettinen, meri.miettinen@reila.fi

Hakuaika 25.05.2023 – 07.06.2023

Työnantaja Reila Palvelut Oy

Paikkakunta Sipoo

Työaika osa-aikainen

Työsuhteen tyyppi Määräaikainen

Kategoria ,

Hakuaika on päättynyt. Voit halutessasi lähettää avoimen hakemuksen.

Avoin hakemus