Seifi-turvamyyjiä Kaaren Prismaan

23.5.2023|

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalveluluiden edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän myymälöiden turvallisuudesta ja rahahuollosta.

Rekrytoimme nyt osa-aikaisia Seifi-turvamyyjiä Kaaren Prismaan.

Seifin tehtävät painottuvat itsepalvelukassan valvontaan. Olet tärkeä osa kaupan henkilökuntaa, mutta lisäksi olet myös merkittävässä roolissa pitämässä yllä kaupan turvallisuutta. Ennaltaehkäiset omalla toiminnallasi ongelmatilanteiden syntymistä ja puutut mahdollisiin turvallisuuspoikkeamiin yhdessä vartijoiden kanssa. Työvuorot painottuvat iltaan ja viikonloppuun ja töitä on tarjolla 15h-30h/viikko.

Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta kaupan alalta tai turvallisuusalan tehtävistä, mutta toki näitäkin tärkeämpää on oikeanlainen asenne. Meille hyvä asenne tarkoittaa reipasta ja positiivista otetta työhön, asiakaspalveluhenkisyyttä ja halua tehdä aina parhaansa. Tässä tehtävässä menestyy henkilö, jolla on edellä mainitun lisäksi uskallusta puuttua epäkohtiin ja turvallisuustilanteisiin. Työ turvallisuusalan tehtävässä edellyttää lisäksi täysi-ikäisyyttä, nuhteetonta taustaa, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä vartijakorttia. Hoidamme ja kustannamme sinulle tarvittavat kurssit.  

Palkkaus on kaupan työehtosopimuksen tason C1-mukainen eli aloituspalkka ilman aikaisempaa kaupan alan työkokemusta on 13,49 €/h ja tämän lisäksi maksamme kaupan työehtosopimuksen mukaiset lisät (iltalisä 4,18€/h, yölisä 6,28 €/h, lauantailisä 5,46 €/h ja sunnuntaisin tuplapalkka). Lisäksi henkilökuntamme saa S-ryhmän yli 1800 toimipaikasta bonuksen lisäksi ostoetua osuuskaupasta ja tuotteesta riippuen 3–25 prosenttia. Tarjoamme kattavasti myös muita etuja mm. ePassi (200 €/vuosi), vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä laaja työterveyshuolto. Reilassa ja S-ryhmässä on tarjota myös todella monipuoliset ja laajat ura- ja koulutusmahdollisuudet. Lisää tietoa S-ryhmän henkilöstöeduista https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan. Työntekijöidemme tyytyväisyys on meille tärkeää ja osana S-ryhmää olemme yksi Suomen vastuullisimmista yrityksistä.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten mikäli tehtävä kiinnostaa sinua, haethan paikkaa pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esihenkilösi Mika Redsven, mika.redsven@reila.fi

Hakuaika 23.05.2023 – 06.06.2023

Työnantaja Reila Palvelut Oy

Paikkakunta Helsinki

Työaika osa-aikainen

Työsuhteen tyyppi Vakituinen

Kategoria

Hakuaika on päättynyt. Voit halutessasi lähettää avoimen hakemuksen.

Avoin hakemus