Seifi-turvamyyjiä JYSK-myymälöihin

13.1.2023|

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalveluiden edelläkävijä. JYSK on Euroopan suurimpia kodin sisustukseen ja huonekaluihin erikoistuneita kauppaketjuja. Yritys toimii kaikkiaan lähes 3000 myymälässä, joista Suomessa sijaitsee yli 80. JYSK kehittyy ja kasvaa jatkuvasti myös Suomessa, joten hyville tyypeille on tarjolla monipuolisia ja kiinnostavia urapolkuja.

Rekrytoimme nyt myyntiorientoituneita Seifejä JYSKin Tammiston ja Porttipuiston myymälöihin.

Seifin monipuolisessa tehtäväkentässä yhdistyvät kiinnostavalla tavalla kaupan alan ja turvallisuusalan tehtävät. JYSKissä Seifi osallistuu kaikkiin myymälän toimintoihin tehden niin kassatyöskentelyä, hyllytystä, asiakaspalvelua, kuin tavoitteellista myyntiä. Lisäksi Seifi huolehtii asiakkaiden ja koko työympäristön turvallisuudesta ennaltaehkäisemällä omalla toiminnallaan ongelmatilanteiden syntymistä sekä puuttumalla mahdollisiin häiriöihin ja turvallisuustilanteisiin.

Tämä työ sopii siis henkilölle, joka ymmärtää myyntityön lainalaisuudet ja on erinomainen asiakaspalvelija, mutta samalla valmis tekemään myös rutiininomaisia kaupan alan tehtäviä ja ylläpitämään turvallisuutta. Etsimme ennen kaikkea hyviä tyyppejä, joilla on asenne kohdallaan ja halu oppia uutta.

Seifin työ edellyttää nuhteetonta taustaa, täysi-ikäisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Voimassa oleva vartijakortti katsotaan eduksi, mutta tarvittaessa järjestämme vartijakortit kuntoon. Käytännön työhön annetaan kattava perehdytys.

Työtunteja on tarjolla noin 20 tuntia viikossa ja työajat ovat tällä hetkellä ma-pe klo 12-20 ja la-su klo 12-18. Vakituinen työsuhde solmitaan Reila Palvelut Oy:n kanssa.  

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan (kaupan TES, C1-taso) lisäksi Suomen monipuolisimmat S-ryhmän henkilöstöedut, joihin voit tutustua tarkemmin täällä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan. Lisäksi työntekijät saavat ostoetuja JYSKin myymälöistä.

Jos koet olevasi sopiva henkilö JYSKin Seifin tehtävään, hae paikkaa jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä viivyttele. Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä Reila Palvelut Oy:n palveluesimies Meri Miettiseen meri.miettinen@reila.fi.

Hakuaika 22.02.2023 – 07.03.2023

Työnantaja Reila Palvelut Oy

Paikkakunta Vantaa

Työaika osa-aikainen

Työsuhteen tyyppi Vakituinen

Kategoria

Hakuaika on päättynyt. Voit halutessasi lähettää avoimen hakemuksen.

Avoin hakemus