Seifi-turvamyyjä Alepa Kellokoskelle

1.12.2022|

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalveluluiden edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän myymälöiden turvallisuudesta ja rahahuollosta.

Rekrytoimme nyt osa-aikaista Seifi-turvamyyjää Alepa Kellokoskelle.

Seifin työ on monipuolinen sekoitus myyjän ja vartijan tehtäviä. Olet tärkeä osa kaupan henkilökuntaa ja kassatyöskentelyn ja hyllytyksen lisäksi olet myös merkittävässä roolissa pitämässä yllä myymälän turvallisuutta. Ennaltaehkäiset omalla toiminnallasi ongelmatilanteiden syntymistä ja puutut mahdollisiin turvallisuuspoikkeamiin. Töitä on tarjolla 15h-35h/viikko ja työvuorot painottuvat iltaan ja yöhön.

Emme edellytä aikaisempaa kokemusta kaupan alalta tai turvallisuusalan tehtävistä, sillä koulutamme ja perehdytämme tehtävästä kiinnostuneita ja hyvällä asenteella varustettuja henkilöitä tehtävään. Meille hyvä asenne tarkoittaa reipasta ja positiivista otetta työhön, asiakaspalveluhenkisyyttä ja halua tehdä aina parhaansa. Tässä tehtävässä menestyy henkilö, jolla on edellä mainitun lisäksi uskallusta puuttua epäkohtiin ja turvallisuustilanteisiin. Työ turvallisuusalan tehtävässä edellyttää lisäksi täysi-ikäisyyttä, nuhteetonta taustaa, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä vartijakorttia. Hoidamme ja kustannamme sinulle tarvittavat kurssit.  

Palkkaus on kaupan työehtosopimuksen tason C1-mukainen eli aloituspalkka ilman aikaisempaa kaupan alan työkokemusta on 12,94 €/h ja tämän lisäksi maksamme kaupan työehtosopimuksen mukaiset lisät (iltalisä 4,18 €/h, yölisä 6,28 €/h, lauantailisä 5,46 €/h ja sunnuntaisin tuplapalkka). Lisäksi henkilökuntamme saa S-ryhmän yli 1800 toimipaikasta bonuksen lisäksi ostoetua osuuskaupasta ja tuotteesta riippuen 3–25 prosenttia. Tarjoamme kattavasti myös muita etuja mm. ePassi (200 €/vuosi), vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä laaja työterveyshuolto. Reilassa ja S-ryhmässä on tarjota myös todella monipuoliset ja laajat ura- ja koulutusmahdollisuudet. Lisää tietoa S-ryhmän henkilöstöeduista https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan. Työntekijöidemme tyytyväisyys on meille tärkeää ja osana S-ryhmää olemme yksi Suomen vastuullisimmista yrityksistä.

Hakeminen Reilalle on helppoa, emmekä vaadi sinulta CV:tä tai hakukirjettä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten mikäli tehtävä kiinnostaa sinua, haethan paikkaa pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esihenkilösi Saara Sollman, saara.sollman@reila.fi

Hakuaika 01.12.2022 – 20.12.2022

Työnantaja Reila Palvelut Oy

Paikkakunta Tuusula

Työaika osa-aikainen

Työsuhteen tyyppi Vakituinen

Kategoria

Hakuaika on päättynyt. Voit halutessasi lähettää avoimen hakemuksen.

Avoin hakemus