Rahankäsittelijöitä kesälle 2023 (Vantaa)

11.1.2023

Haemme Reila Vantaan yksikköön rahankäsittelijöitä kesätyöhön kesälle 2023. Työaika on keskimäärin 30–37. 5 h/viikko ja työsopimus on määräaikainen kesälomasijaisuus. Työsopimus tehdään lähtökohtaisesti viikoille 20–35/2023, ellei toisin sovita. Tehtävän palkkaus on kaupan TES C1 (12,94–14,88 €, työkokemuksen mukaan).

Tehtävän kuvaus:

Rahankäsittelijän työtehtäviin kuuluvat monipuolisesti käteisrahahuollon eri työtehtävät mm. rahalähetysten vastaanotto ja pakkaus sekä tilitysten laskenta. Työtä tehdään rahanlaskentalaitteiden ja tietokoneiden parissa. Etsimämme henkilö on tarkka numeroiden kanssa, toimeen tarttuva ja kestää rutiinipitoisia työtehtäviä. Työ on osittain fyysisesti raskasta, sillä työtä tehdään paljon seisten ja nostellaan painavia kuormia. Henkistä kuormittavuutta voi aiheuttaa kameravalvonnan alla työskentely.

Työ on kaksivuorotyötä ja työpäivät sijoittuvat pääasiassa arkipäiville.

Odotamme:

  • Hakijan tulee olla täysi-ikäinen
  • Kaikilta hakijoilta edellytetään ehdotonta luotettavaa ja nuhteetonta taustaa (hakijoista tehdään Suojelupoliisin suppea turvallisuusselvitys ja luottotiedot tarkistetaan)
  • Työhön valittavan henkilön tulee läpäistä työterveyden suorittama terveystarkastus (sis. huumausainetestin)
  • Edellytyksiä fyysiseen työhön, reipasta asennetta ja hyvää paineensietokykyä
  • Positiivista ja innostavaa otetta työyhteisössä
  • Rutiininsietokykyä, joustavuutta sekä oma-aloitteista otetta työntekoon
  • Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus tarkkuutta vaativista tehtävistä esim. kassatyöskentely

Tarjoamme:

  • Vastuullisen ja mielenkiintoisen työn mukavassa työporukassa
  • Kilpailukykyisen palkan: kaupan TES C1 (12,94–14,88 €, työkokemuksen mukaan)
  • Suomen monipuolisimmat S-ryhmän henkilöstöedut, joihin voit tutustua tarkemmin täällä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Tarvittaessa lisätietoja työtehtävästä antaa palvelupäällikkö Jesse Jäppinen. Tavoitat Jessen parhaiten sähköpostitse jesse.jappinen@reila.fi. Hakuaika päättyy 17.2.2023. Jos koet olevasi sopiva henkilö tähän tehtävään, niin hae paikkaa TÄSTÄ jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä viivyttele. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastattelun muodossa ja kutsumme sen perusteella hakijoita henkilökohtaiseen haastatteluun.

Hakuaika 11.01.2023 – 17.02.2023

Työnantaja Reila Palvelut Oy

Paikkakunta Vantaa

Työaika osa-aikainen

Työsuhteen tyyppi Määräaikainen

Hakuaika on päättynyt. Voit halutessasi lähettää avoimen hakemuksen.

Avoin hakemus