Piirivartijoita KESÄTÖIHIN Lahteen

5.1.2023|

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalvelujen edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän toimipaikkojen turvallisuudesta ja rahahuollosta.

Rekrytoimme nyt osa-aikaisia piirivartijoita KESÄTÖIHIN Lahteen

Piirivartijat kiertävät hyvin varustelluilla autoilla S-ryhmän myymälöitä ennalta sovitun ajolistan mukaisesti ja täydentävät myymälävartiointia tehden muun muassa valvomotyöskentelyä ja näkyvää valvontaa myymälän puolella. Tehtävässä menestyy henkilö, joka on turvallisuuslähtöinen ja asiakaspalveluhenkinen ja kykenee itsenäiseen työskentelyyn. Aikaisempi kokemus turvallisuusalan tehtävistä tai turvallisuusalan koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä koulutamme myös turvallisuusalasta kiinnostuneita henkilöitä tähän tehtävään. Tehtävä edellyttää nuhteetonta taustaa, täysi-ikäisyyttä, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä vartija- ja ajokorttia.

Työstä maksetaan palkkaa vartiointialan TES:sin, tason 3 mukaisesti. Lisäksi henkilöstömme saa S-ryhmän yli 1800 toimipaikasta bonuksen lisäksi ostoetua osuuskaupasta ja tuotteesta riippuen 3–25 prosenttia. Lisäksi tarjoamme kattavasti muita etuja, mm ePassi, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä laaja työterveyshuolto. Reilassa ja S-ryhmässä on tarjota myös todella monipuoliset ja laajat ura- ja koulutusmahdollisuudet. Lisää tietoa S-ryhmän henkilöstöeduista https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan.

Toivomme, että pystyt sitoutumaan meihin ainakin muutaman kuukauden ajaksi. Osa työsuhteista on mahdollista aloittaa jo keväällä ja olisi hienoa, jos voisit jatkaa työskentelyä myös syksyllä. Kyseessä on vuorotyö ja työtunteja on tarjolla keskimäärin 80–120 tuntia kolmessa viikossa.

Jos koet olevasi sopiva henkilö tähän tehtävään, hae paikkaa jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä viivyttele. Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä Reilan Lauri Niemeen, lauri.e.niemi@reila.fi .

Hakuaika 05.01.2023 – 28.02.2023

Työnantaja Reila Palvelut Oy

Paikkakunta Lahti

Työaika osa-aikainen

Työsuhteen tyyppi Määräaikainen

Kategoria ,

Hakuaika on päättynyt. Voit halutessasi lähettää avoimen hakemuksen.

Avoin hakemus