Patrol -vartijoita KESÄTÖIHIN Helsinkiin

5.1.2023|

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalvelujen edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme erityisesti S-ryhmän toimipaikkojen turvallisuudesta ja rahahuollosta.

Rekrytoimme nyt osa-aikaisia Patrol-vartijoita KESÄTÖIHIN Helsinkiin

Patrol -vartijat kiertävät hyvin varustelluilla ja nykyaikaisilla autoilla S-ryhmän myymälöitä sekä muita kohteita ja suorittavat pääsääntöisesti lyhyitä ja ennalta sovittuja patrol -käyntejä sekä vartijakutsutehtäviä. Kyseessä on turvallisuuteen keskittyvä vartijan tehtävä ja kohteissa tehdään muun muassa vartiointikierroksia ja rikosten ennaltaehkäisevää toimintaa. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti klo 7–23 välille ja työvuorot alkavat (ja päättyvät) Vallilan Ässäkeskuksesta. 

Tehtävässä menestyy henkilö, joka on turvallisuuslähtöinen ja asiakaspalveluhenkinen ja kykenee itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn. Tehtävä edellyttää nuhteetonta taustaa, täysi-ikäisyyttä, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä vartija- ja ajokorttia. Aikaisempi työkokemus turvallisuusalan tehtävistä luetaan eduksi, mutta sitäkin tärkeämpää on aito kiinnostus turvallisuusalaa kohtaan ja halu kehittyä.  Hoidamme tarvittaessa myös vartijakorttikoulutukset kuntoon.

Yhtenä meistä pääset mukaan mahtavaan työporukkaan, osaksi tekemisen meininkiä ja uudistamaan toimialaa.  Työntekijöidemme tyytyväisyys on meille tärkeää. Arvostamme yhteisömme avoimuutta, huumoria ja hyvää draivia. Olemme valmiita sitoutumaan ja satsaamaan sinuun, ja toivomme, että niin olet sinäkin meihin. Osana S-ryhmää olemme myös yksi Suomen vastuullisimmista yrityksistä ja toimintaamme ohjaavat S-ryhmän johtamislupaukset: uskallan, arvostan ja toteutan.

Toivomme, että pystyt sitoutumaan meihin ainakin muutaman kuukauden ajaksi. Kyseessä on vuorotyö ja työtunteja on tarjolla keskimäärin 80–120 tuntia kolmessa viikossa.

Työstä maksetaan palkkaa vartiointialan TES:sin tason 3 mukaisesti. Maksamme kesätyöntekijöillemme myös allekirjoitusbonuksen, jonka suuruus on 200 euroa. Lisäksi henkilöstömme saa S-ryhmän yli 1800 toimipaikasta bonuksen lisäksi ostoetua osuuskaupasta ja tuotteesta riippuen 3–25 prosenttia. Lisäksi tarjoamme kattavasti muita etuja, mm ePassi, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä laaja työterveyshuolto. Reilassa ja S-ryhmässä on tarjota myös todella monipuoliset ja laajat ura- ja koulutusmahdollisuudet. Lisää tietoa S-ryhmän henkilöstöeduista https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan.

Jos koet olevasi sopiva henkilö tähän tehtävään, hae paikkaa jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä viivyttele. Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä Reilan palveluesimies Toni Jussliniin, toni.jusslin@reila.fi .

Hakuaika 25.05.2023 – 07.06.2023

Työnantaja Reila Palvelut Oy

Paikkakunta Helsinki

Työaika osa-aikainen

Työsuhteen tyyppi Määräaikainen

Kategoria ,

Hakuaika on päättynyt. Voit halutessasi lähettää avoimen hakemuksen.

Avoin hakemus