Paikallisvartija Inex Partnersin logistiikkakeskukseen Sipooseen

1.11.2022|

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalveluiden edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän myymälöiden turvallisuudesta ja rahahuollosta.

Tällä hetkellä rekrytoimme osa-aikaista tai kokoaikaista paikallisvartijaa Inex Partnersin logistiikkakeskukseen Sipooseen.

Paikallisvartijana työskentelet logistiikkakeskuksen portilla. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa ajoneuvoliikenteen valvomista, kulunvalvontaa ja erilaisia asiakaspalvelutehtäviä.

Etsimme joukkoomme hyvää tyyppiä, joilla on ennakkoluuloton, uudistushaluinen ja positiivinen asenne vartijan työtä ja työkavereita kohtaan. Työ edellyttää nuhteetonta taustaa, täysi-ikäisyyttä, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä vartijakorttia. Hoidamme ja kustannamme sinulle tarvittavat kurssit.   

Työstä maksetaan palkkaa vartiointialan TES:sin taso II mukaisesti. Lisäksi henkilökuntamme saa S-ryhmän yli 1800 toimipaikasta bonuksen lisäksi ostoetua osuuskaupasta ja tuotteesta riippuen 3–25 prosenttia. Tarjoamme kattavasti myös muita etuja mm. ePassi (200 €/vuosi), vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä laaja työterveyshuolto. Reilassa ja S-ryhmässä on tarjota myös todella monipuoliset ja laajat ura- ja koulutusmahdollisuudet. Lisää tietoa S-ryhmän henkilöstöeduista https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan. Työntekijöidemme tyytyväisyys on meille tärkeää ja osana S-ryhmää olemme yksi Suomen vastuullisimmista yrityksistä. Meillä sinulla on mahdollisuus päästä uudistamaan toimialaa ja haastamaan vanhentuneita toimintamalleja. Olemme valmiita sitoutumaan ja satsaamaan sinuun ja toivomme, että niin sinäkin olet meihin.

Hakeminen Reilalle on helppoa, emmekä vaadi sinulta CV:tä tai hakukirjettä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten mikäli tehtävä kiinnostaa sinua, haethan paikkaa pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa Reilan Meri Miettinen, meri.miettinen@reila.fi

Hakuaika 25.10.2022 – 06.12.2022

Työnantaja Reila Palvelut Oy

Paikkakunta Sipoo

Työaika kokoaikainen, osa-aikainen

Työsuhteen tyyppi Vakituinen

Kategoria

Hakuaika on päättynyt. Voit halutessasi lähettää avoimen hakemuksen.

Avoin hakemus