Kokeneita Stedi-vartijoita vaativien tilanteiden tiimiin

21.11.2022|

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalvelujen edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän toimipaikkojen turvallisuudesta ja rahahuollosta.

Rekrytoimme nyt Reilan vaativien tilanteiden tiimiin kokeneita Stedi-vartijoita

Stedi-vartijana sinulla on ensiluokkaista vartijaosaamista ja olet valmis toimimaan erilaisissa ympäristöissä sen mukaan, missä osaamistasi eniten tarvitaan. Jos olet kokenut turvallisuusalan tekijä, kykenet työskentelemään yksin tai parin kanssa, sinulla on näyttöjä, kuinka selvitä tiukoista paikoista ja osaat auttaa myös työkavereita ja yhteistyökumppaneita selviämään niistä, olet etsimämme kaveri. Sinulla pysyy pää kylmänä kovissakin paikoissa, osaat ratkaista ongelmat ja kykenet myös kuuntelemaan ja ohjaamaan kollegoitasi.

Osana Reilan vaativien tilanteiden tiimiä toimit vaativissa myymäläympäristöissä ja/tai Reilan patrol -palveluissa vartijana. Toivomme, että rautaisen ammattitaidon lisäksi sinulla on positiivinen asenne sekä hyvät yhteistyö- ja kommunikaatiotaidot. Tehtävässä ylläpidät asiakkaiden ja koko työympäristön turvallisuutta ja viihtyisyyttä. Ennaltaehkäiset omalla toiminnallasi ongelmatilanteiden syntymistä sekä puutut aktiivisesti häiriöihin ja turvallisuustilanteisiin. Olet merkittävä osa myymälän työyhteisöä ja valmis liikkumaan sinne, missä sinua akuutisti tarvitaan.

Aikaisempi kokemus turvallisuusalalta on edellytys tehtävään. Turvallisuusalan koulutus ja ensiapukurssien suorittaminen katsotaan eduksi. Tärkeää on myös, että sinulla on asiakaspalvelulähtöinen ja positiivinen asenne sekä uskallusta puuttua turvallisuustilanteisiin. Työ edellyttää nuhteetonta taustaa, täysi-ikäisyyttä, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä vartija- ja ajokorttia. 

Palkkaus on vartiointialan TES:sin tason 4 mukainen. Työntekijöitämme huomioidaan hyvistä suorituksista myös palkitsemisten muodossa. Lisäksi henkilökuntamme saa S-ryhmän yli 1800 toimipaikasta bonuksen lisäksi ostoetua osuuskaupasta ja tuotteesta riippuen 3–25 prosenttia. Tarjoamme kattavasti myös muita etuja mm. ePassi (200 €/vuosi), vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä laaja työterveyshuolto. Reilassa ja S-ryhmässä on tarjota myös todella monipuoliset ja laajat ura- ja koulutusmahdollisuudet. Lisää tietoa S-ryhmän henkilöstöeduista https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan. Työntekijöidemme tyytyväisyys on meille tärkeää ja osana S-ryhmää olemme yksi Suomen vastuullisimmista yrityksistä.

Hakeminen Reilalle on helppoa, emmekä vaadi sinulta CV:tä tai hakukirjettä. Mikäli haluat kysyä lisää, olethan yhteydessä Reila Palvelut Oy:n palveluesimies Toni Jussliniin toni.jusslin@reila.fi

Hakuaika 16.01.2023 – 14.02.2023

Työnantaja Reila Palvelut Oy

Paikkakunta Helsinki

Työaika kokoaikainen, osa-aikainen

Työsuhteen tyyppi Vakituinen

Kategoria

Hakuaika on päättynyt. Voit halutessasi lähettää avoimen hakemuksen.

Avoin hakemus