Kenttäesimies Reila Tampereelle

15.6.2023

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalveluiden edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän myymälöiden turvallisuudesta ja rahahuollosta.

Toimintamme laajentuessa rekrytoimme nyt kenttäesimiestä Pirkanmaan alueen toimintoihin. Kyseessä on kokoaikainen ja vakituinen työsuhde. Työajat painottuvat niin sanottuun virka-aikaan, mutta toivomme sinulta joustavuutta ja mahdollisuutta tehdä töitä tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työpisteesi sijaitsee toimitiloissamme osoitteessa Lempääläntie 21.

Kenttäesimiehen työpäivään kuuluu muun muassa:

  • Päivittäinen työnjohto
  • Asiakasyhteyksien ylläpitäminen
  • Työvuorosuunnittelu
  • Poikkeusjärjestelyiden hoitaminen
  • Uusmyynti
  • Perehdytys
  • Uusien kohteiden vastaanotto

Toivomme, että sinulla on vankka kokemus turvallisuusalan tehtävistä, turvallisuusalan koulutus ja olet kartuttanut kokemusta myös esimiestehtävistä. Olet Reilan Tampereen yksikön päällikön oikea käsi ja hänen vankkumaton aisaparinsa. Työssä vaaditaan ratkaisukeskeistä ajattelutapaa, päätöksentekokykyä, uskallusta puutta vaikealtakin tuntuviin haasteisiin sekä jämptiä, mutta samalla lempeää otetta.  Tehtävä edellyttää voimassa olevaa vartijakorttia.

Tehtävästä maksetaan kokemukseen ja koulutukseen perustuvaa sopimuspalkkaa. Reila on voimakkaasti kasvava, kotimainen, vakavarainen ja vastuullinen toimija.  Kiinnostavan ja monipuolisen työn lisäksi tarjoamme sinulle Suomen parhaat henkilöstöedut. Henkilöstömme saa S-ryhmän yli 1800 toimipaikasta bonuksen lisäksi ostoetua osuuskaupasta ja tuotteesta riippuen 3–25 prosenttia. Lisäksi tarjoamme kattavasti muita etuja, mm ePassi (200€/vuosi), vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä laaja työterveyshuolto. Reilassa ja S-ryhmässä on tarjota myös todella monipuoliset ja laajat ura- ja koulutusmahdollisuudet. Lisää tietoa S-ryhmän henkilöstöeduista https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan.

Haethan paikkaa pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa yksikön päällikkö Tero Järvinen, tero.jarvinen@reila.fi

Hakuaika 15.06.2023 – 21.06.2023

Työnantaja Reila Palvelut Oy

Paikkakunta Tampere

Työaika kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi Vakituinen

Hakuaika on päättynyt. Voit halutessasi lähettää avoimen hakemuksen.

Avoin hakemus