Järkkäri (PRJV) KESÄTÖIHIN Helsingin Sokokselle

27.12.2022|

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalveluiden edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän myymälöiden turvallisuudesta ja rahahuollosta.

Rekrytoimme nyt osa-aikaisia järjestyksenvalvojia KESÄTÖIHIN Helsingin Sokokselle.

Työ Sokoksella on monipuolista ja työpäivät vaihtelevia. Pääset työskentelemään kaupungin keskeisimmällä paikalla, vilkkaassa ympäristössä, jossa myös tapahtumia riittää. Työpäivääsi kuuluun muun muassa vartiointikierroksia, valvomotyöskentelyä ja asiakaspalvelua. Sokoksen toimeksianto on laaja ja pitää sisällään erikoistavaramyymälän ja päivittäistavaramyymälän lisäksi hotellin, pankin ja ravintoloita.

Aikaisempi kokemus turvallisuusalasta tai turvallisuusalan koulutus on eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä koulutamme myös turvallisuusalasta kiinnostuneita henkilöitä tähän tehtävään. Jotta pärjäät tehtävässä, tulee sinulla olla roppakaupalla oma-aloitteisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, joustavuutta ja motivaatiota turvallisuusalan töitä kohtaan sekä halua kehittyä. Myös paineensietokyky ja rohkeus puuttua turvallisuustilanteisiin ovat avainasemassa tehtävässä onnistumisen kannalta. Tässä tehtävässä olet yhteydessä erilaisiin sidosryhmien ja henkilökunnan kanssa, joten hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa on tärkeää. Omaathan hyvät tekniset taidot, koska Sokoksella on paljon erilaisia turvateknisiä laitteita. Työ järjestyksenvalvojana edellyttää lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa, nuhteetonta taustaa, täysi-ikäisyyttä sekä vartija- ja järjestyksenvalvojakorttia.

Toivomme, että pystyt sitoutumaan meihin ainakin muutaman kuukauden ajaksi. Osa työsuhteista on mahdollista aloittaa jo keväällä ja olisi hienoa, jos voisit jatkaa työskentelyä myös syksyllä. Kyseessä on vuorotyö ja työtunteja on tarjolla keskimäärin 80–120 tuntia kolmessa viikossa.

Toimeksiannon haasteellisuuden ja vaativuuden johdosta palkkaus on vartiointialan työehtosopimuksen tason 4. mukainen.  Maksamme kesätyöntekijöillemme myös allekirjoitusbonuksen, jonka suuruus on 200 euroa. Lisäksi henkilöstömme saa S-ryhmän yli 1800 toimipaikasta bonuksen lisäksi ostoetua osuuskaupasta ja tuotteesta riippuen 3–25 prosenttia. Lisäksi tarjoamme kattavasti muita etuja, mm ePassi, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä laaja työterveyshuolto. Reilassa ja S-ryhmässä on tarjota myös todella monipuoliset ja laajat ura- ja koulutusmahdollisuudet. Lisää tietoa S-ryhmän henkilöstöeduista https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan.

Hakeminen Reilalle on helppoa, emmekä vaadi sinulta CV:tä tai hakukirjettä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten mikäli tehtävä kiinnostaa sinua, haethan paikkaa pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa Reilan palveluesimies Mika Redsven, mika.redsven@reila.fi

Hakuaika 18.04.2023 – 20.04.2023

Työnantaja Reila Palvelut Oy

Paikkakunta Helsinki

Työaika osa-aikainen

Työsuhteen tyyppi Määräaikainen

Kategoria ,

Hakuaika on päättynyt. Voit halutessasi lähettää avoimen hakemuksen.

Avoin hakemus