Järjestyksenvalvojia Helsingin Sokokselle

16.1.2023|

Turvallisuusalan konkari ja asiakaspalvelun ammattilainen, tule meille töihin!

Rekrytoimme nyt Helsingin Sokokselle ammattitaitoisia ja motivoituneita JÄRJESTYKSENVALVOJIA

Työ Sokoksella on monipuolista ja työpäivät vaihtelevia. Pääset työskentelemään kaupungin keskeisimmällä paikalla, vilkkaassa ympäristössä, jossa myös tapahtumia riittää. Työpäivääsi kuuluun muun muassa vartiointikierroksia, valvomotyöskentelyä ja asiakaspalvelua. Sokoksen toimeksianto on laaja ja pitää sisällään erikoistavaramyymälän ja päivittäistavaramyymälän lisäksi hotellin, pankin ja ravintoloita.

Toivomme, että sinulla on jo jonkun verran työkokemusta turvallisuusalasta tai turvallisuusalan koulutus. Jotta pärjäät tehtävässä, tulee sinulla olla roppakaupalla oma-aloitteisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, joustavuutta ja motivaatiota turvallisuusalan töitä kohtaan sekä halua kehittyä. Myös paineensietokyky ja rohkeus puuttua turvallisuustilanteisiin ovat avainasemassa tehtävässä onnistumisen kannalta. Tässä tehtävässä olet yhteydessä erilaisiin sidosryhmien ja henkilökunnan kanssa, joten hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa on tärkeää. Omaathan hyvät tekniset taidot, koska Sokoksella on paljon erilaisia turvateknisiä laitteita. Työ järjestyksenvalvojana edellyttää lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa, nuhteetonta taustaa, täysi-ikäisyyttä sekä vartija- ja järjestyksenvalvojakorttia.

Toimeksiannon haasteellisuuden ja vaativuuden johdosta palkkaus on turvallisuusalan työehtosopimuksen tason 4. mukainen.  Lisäksi henkilöstömme saa S-ryhmän yli 1800 toimipaikasta bonuksen lisäksi ostoetua osuuskaupasta ja tuotteesta riippuen 3–25 prosenttia. Lisäksi tarjoamme kattavasti muita etuja, mm ePassi, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä laaja työterveyshuolto. Reilassa ja S-ryhmässä on tarjota myös todella monipuoliset ja laajat ura- ja koulutusmahdollisuudet. Lisää tietoa S-ryhmän henkilöstöeduista https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan.

Jos koet olevasi sopiva henkilö tähän tehtävään, hae paikkaa jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä viivyttele. Lisätietoa tehtävästä antaa palveluesimies Mika Redsven, mika.redsven@reila.fi

Hakuaika 16.01.2023 – 31.01.2023

Työnantaja Reila Palvelut Oy

Paikkakunta Helsinki

Työaika kokoaikainen, osa-aikainen

Työsuhteen tyyppi Vakituinen

Kategoria

Hakuaika on päättynyt. Voit halutessasi lähettää avoimen hakemuksen.

Avoin hakemus