Paikallisvartijoita KESÄTÖIHIN Inex Partnersin logistiikkakeskukseen Sipooseen

27.12.2022|

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalveluiden edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän myymälöiden turvallisuudesta ja rahahuollosta.

Rekrytoimme paikallisvartijoita KESÄTÖIHIN Inex Partnersin logistiikkakeskukseen Sipooseen. Paikallisvartijana työskentelet logistiikkakeskuksen portilla ja tehtäviisi kuuluu muun muassa ajoneuvoliikenteen valvontaa, kulunvalvontaa ja erilaisia asiakaspalvelutehtäviä.

Etsimme joukkoomme hyviä tyyppejä, joilla on ennakkoluuloton, uudistushaluinen ja positiivinen asenne vartijan työtä ja työkavereita kohtaan. Työ edellyttää nuhteetonta taustaa, täysi-ikäisyyttä, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä vartijakorttia. Järjestämme tarvittaessa korttikoulutukset kuntoon ja perehdytämme kaikki uudet työntekijät tehtäviin.

Toivomme, että pystyt sitoutumaan meihin ainakin muutaman kuukauden ajaksi. Osa työsuhteista on mahdollista aloittaa jo keväällä ja olisi hienoa, jos voisit jatkaa työskentelyä myös syksyllä. Kyseessä on vuorotyö ja työtunteja on tarjolla keskimäärin 80–120 tuntia kolmessa viikossa.

Palkkaus on  vartiointialan työehtosopimuksen tason II mukainen. Lisäksi henkilökuntamme saa S-ryhmän yli 1800 toimipaikasta bonuksen lisäksi ostoetua osuuskaupasta ja tuotteesta riippuen 3–25 prosenttia. Tarjoamme kattavasti myös muita etuja mm. ePassi, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä laaja työterveyshuolto. Reilassa ja S-ryhmässä on tarjota myös todella monipuoliset ja laajat ura- ja koulutusmahdollisuudet. Lisää tietoa S-ryhmän henkilöstöeduista https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan. Työntekijöidemme tyytyväisyys on meille tärkeää ja osana S-ryhmää olemme yksi Suomen vastuullisimmista yrityksistä.

Hakeminen Reilalle on helppoa, emmekä vaadi sinulta CV:tä tai hakukirjettä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten mikäli tehtävä kiinnostaa sinua, haethan paikkaa pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa Reilan palveluesimies Meri Miettinen, meri.miettinen@reila.fi

Hakuaika 27.12.2022 – 28.02.2023

Työnantaja Reila Palvelut Oy

Paikkakunta Sipoo

Työaika osa-aikainen

Työsuhteen tyyppi Määräaikainen

Kategoria ,

Hakulomake

Nimi(Pakollinen)
Onko sinulla vartijakortti(Pakollinen)
Onko sinulla järjestyksenvalvojakorttia?(Pakollinen)
Oletko täysi-ikäinen?(Pakollinen)
Millaista työtä etsit?
Mistä kuulit meistä?

Sallitut tiedostotyypit: docx, pdf, Max. tiedoston koko: 10 MB.
Suostumus(Pakollinen)

Tietosuojakäytäntö

Lue tarkemmin henkilötietojen käsittelystä tietosuojakäytäntö-sivulta.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.