Kesätöihin turvamyyjäksi, vartijaksi tai järjestyksenvalvojaksi.

Kesän 2023 kesätyöpaikat ovat täytetty. Pysy kuulolla tulevista kesätyöpaikoista!

Asiakaspalveluhenkinen, reipas ja rohkea – tule Reilalle kesäduuniin.

Kesätyö

Rekrytoimme kesätöihin vartijoita, järjestyksenvalvojia ja Seifi-turvamyyjiä useisiin kohteisiin pääkaupunkiseudulle ja Lahteen. Työhösi kuuluu muun muassa valvomotyöskentelyä, näkyvää valvontaa myymälän puolella sekä asiakaspalvelua.

”Reilan työhakemus on lyhyt ja helposti lähestyttävä. Haastattelusta jäi mieleen, että Reilassa ollaan kiinnostuneita ihmisestä ja persoonasta.” – Patrol-vartija Väinö

Tervetuloa kesäksi töihin – tai pidemmäksi ajaksikin!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä uudistamaan toimialaa ja haastamaan vakiintuneita toimintamalleja. Olemme valmiita sitoutumaan ja satsaamaan sinuun, ja toivomme, että niin olet sinäkin meihin ainakin muutaman kuukauden ajaksi. Olisi hienoa, jos pystyisit jatkamaan Reilalla töitä myös syksyllä!

Järjestämme ja maksamme koulutuksesi kyseiseen työn vaatimusten mukaisesti. Sinun tarvitsee olla 18 vuotta täyttänyt, hallita sujuvasti suomen kieli ja taustasi on nuhteeton. Parhaassa tapauksessa sinulla on jo kokemusta turvallisuusalalta ja vartijakortti.

Työsopimusten kanssa olemme joustavia ja tarjolla on sekä osa- että kokoaikaisia työsuhteita kesän ajaksi. Työkokemusta tärkeämpää on reipas asenne, aito motivaatio ja halu oppia ja kehittyä alalla. Myös paineensietokyky ja rohkeus puuttua turvallisuustilanteisiin ovat avainasemassa tehtävässä onnistumisen kannalta.

Jonne jatkoi alan opiskelun ja kesätyön jälkeen töitä Reilalla.
Seifi-turvamyyjä Ville tuli turva-alalle ja Reilalle kesätyön kautta.

Asianmukainen palkka ja alan parhaat edut

Työstä maksetaan vartiointialan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Lisäksi henkilökuntamme saa S-ryhmän yli 1800 toimipaikasta bonuksen lisäksi ostoetua osuuskaupasta ja tuotteesta riippuen 3–25 %. Tarjoamme kattavasti myös muita etuja mm. ePassin, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä laajan työterveyshuollon.

Hae kesätyötä heti!

Hakeminen Reilalle on helppoa, emmekä vaadi sinulta CV:tä tai hakukirjettä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten mikäli tehtävä kiinnostaa sinua, haethan paikkaa pikaisesti. Voit ilmoittaa hakemuksessa missä kohteessa tai kohteissa olet erityisesti kiinnostunut työskentelemään. Katso alla olevasta listauksesta sinulle sopiva kesätyö.

Mikäli mieltäsi askarruttaa jokin asia, otathan rohkeasti yhteyttä 050 4388 931 tai anna.lanteri@reila.fi niin keskustellaan lisää!

Työntekijätarinat

Työntekijätarinat

Homma Reilassa: Palveluesimies Saara

Saara Sollmanin Reila-ura on alkanut lennokkaasti – keskellä yrityksen vauhdikasta kasvua, mutta toisaalta myös pandemian kannalta vaikeassa tilanteessa. Virallisesti Saaran… Lue koko työntekijätarina
Työntekijätarinat

Kenttäesihenkilö Samu: miten sulla menee? 

Reilan laajentaessa vuoden 2022 keväällä toimintaansa Päijät-Hämeeseen, Samu Sillgren ilmaisi kiinnostuksensa liittyä kotiseutunsa joukkueeseen mukaan. Tuttu toimintaympäristö, aiempi esimieskokemus ja… Lue koko työntekijätarina

Avoimet kesätyöpaikat

Kesän 2023 kesätyöpaikat ovat täytetty. Pysy kuulolla tulevista kesätyöpaikoista!

Ei tuloksia

Hakulomake

Nimi(Pakollinen)
Onko sinulla vartijakortti(Pakollinen)
Onko sinulla järjestyksenvalvojakorttia?(Pakollinen)
Oletko täysi-ikäinen?(Pakollinen)
Millaista työtä etsit?
Mistä kuulit meistä?

Sallitut tiedostotyypit: docx, pdf, Max. tiedoston koko: 10 MB.

Tietosuojakäytäntö

Lue tarkemmin henkilötietojen käsittelystä tietosuojakäytäntö-sivulta.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.