Reila työnantajana
– Enemmän kuin odotat

Reila tunnetaan innostuneista, osaavista ja omistautuneista työntekijöistään. Eikä ihme – ovathan he mukana näyttämässä suuntaa tulevaisuuden palveluille! Työnantajana tarjoamme pitkäaikaisen, turvallisen ja vastuullisen työpaikan sekä alan parhaat henkilöstöedut ja etenemismahdollisuudet.

Monipuolisia uramahdollisuuksia

Reilassa pääset kehittymään ja näyttämään kyntesi. Rakennamme innolla työntekijöidemme kanssa uusia uratarinoita, mutta meiltä löytyy polkuja myös kokeneemmille konkareille. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä esimerkiksi vartijana, seifi-turvamyyjänä, järjestyksenvalvojana tai vastaanottotyöntekijänä. Tarvittaessa järjestämme myös koulutuksen tehtäviin.

Suomen parhaat työsuhde-edut

Reila tarjoaa kiinnostavien työtehtävien ja kilpailukykyisen palkan lisäksi Suomen monipuolisimmat henkilöstö- ja partneriedut – näin voimme reilusti ja ylpeinä sanoa. Osaavat ja innostuneet työntekijät ovat meille kaikki kaikessa, ja siksi emme työnantajanakaan tyydy vähempään.

Avoimet työpaikat

Meitä reilalaisia on jo yli 700. Oletko sinä pian yksi meistä? Kasvavassa yrityksessämme uusia mahdollisuuksia avautuu jatkuvasti. Jos sinulta löytyy reipas asenne ja rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin, niin saatat olla etsimämme henkilö. Katso avoimet työpaikkamme ja laita hakemus tulemaan.

Työyhteisö, jossa on Reila meininki

  • Koulutamme ja perehdytämme työntekijämme aina tehtäviinsä. Varmistamme, että jokaisella on riittävä osaaminen työtehtävien suorittamiseen. Koulutus- ja perehdytyskokonaisuus rakennetaan aina työntekijän ja tehtävän mukaan.
  • Meillä tärkeintä on oikea asenne. Hankimme sinulle tarvittaessa koulutukset ja luvat kuntoon.
  • Reila on osa S-ryhmää. Kun tulet meille töihin, saat valtavan verkoston, yli 40 000 työkaveria ja kattavat uramahdollisuudet S-ryhmässä.
  • Meidän periaatteemme on, että kun hommat hoidetaan hyvin ja odotusten mukaisesti, palkitsemme siitä uusilla mahdollisuuksilla. Haluamme pitää hyvistä tekijöistä kiinni!
  • Kasvavassa yrityksessämme uusia uramahdollisuuksia tulee vastaan jatkuvasti – myös sellaisia, joita ei aiemmin ole ollutkaan.