Turvarespa on takaa rauhallisen yön

Turvarespamme turvaa yörauhan majoittuville asiakkaille ja henkilökunnallenne sekä avustaa vastaanoton tehtävissä.

Turvarespa

Turvarespa on koulutettu järjestyksenvalvoja, joka toimii yövuoroissa vastaanottovirkailijan työparina. Avustava asiakaspalvelu helpottaa yöajan toimia, mutta ennen kaikkea Turvarespa luo turvallisuuden tunnetta.

Turvarespa lisää turvallisuuden tunnetta hotellin asiakkaissa ja muissa yövuorolaisissa. – turvarespa Konsta

Turvarespa on koulutettu järjestyksenvalvoja, joka toimii yövuoroissa vastaanottovirkailijan työparina. Avustava asiakaspalvelu helpottaa yöajan toimia, mutta ennen kaikkea Turvarespa luo turvallisuuden tunnetta. Pelkkä läsnäolo ennalta ehkäisee häiriötilanteita. Mikäli Turvarespan tarvitsee puuttua tilanteeseen, on puhuminen ja rauhallinen asenne paras lääke. Asiakkaiden rauhallinen yöuni ja hotellin henkilökunnan työturva ovat Turvarespan ykkösprioriteetit.

Majoituskohteen laajuudesta riippuen Turvarespan työ voi olla monipuolinen yhdistelmä turvan takaamista ja hotelliarjen avustavia toimintoja. Yölliset tarkastuskierrokset, toimipaikan avainten hallintaa, kameravalvontaa, vieraiden opastus ja vierailijakorttien ylläpitoa, aina kahvikoneen puhdistukseen saakka, voivat kuulua Turvarespan toimenkuvaan. Turvarespa ei ole vain vieraileva stara, vaan aktiivinen osa asiakaspalvelun kokonaisuutta ja hotellin henkilökuntaa.

Turvallisuuden ammattilaisena Turvarespa havainnoi myös yleiset turvallisuuteen liittyvät asiat. Vapaa pääsy hätäteille, paloturvallisuusnäkökulmat tai työturvallisuusriskit tulee huomioitua alan ammattilaisena ilman erillistä toimeksiantoakin. Turvarespan avainteema on ennalta ehkäisy. Sen arvoa ei kukaan halua selvittää.

Ota yhteyttä Jussiin

Hyviä töitä ja öitä. Kerro Jussille tarkemmin missä ja millainen Turvarespa-tarpeesi on.

Jussi Kauppinen

jussi.kauppinen@reila.fi
050 555 6432

Työntekijätarinat

Homma Reilassa: Vartija Liilia

Hyvää naistenpäivää kaikille rohkeille naisille! Reilassa työskentelee jo 200 upeaa tekijää, joista peräti 39 % on naisia. Tänään meillä onkin… Lue koko työntekijätarina
Työntekijätarinat

Homma Reilassa: Palveluesimies Saara

Saara Sollmanin Reila-ura on alkanut lennokkaasti – keskellä yrityksen vauhdikasta kasvua, mutta toisaalta myös pandemian kannalta vaikeassa tilanteessa. Virallisesti Saaran… Lue koko työntekijätarina