Turvarespa on takaa rauhallisen yön

Turvarespamme turvaa yörauhan majoittuville asiakkaille ja henkilökunnallenne sekä avustaa vastaanoton tehtävissä.

Turvarespa

Turvarespa on koulutettu järjestyksenvalvoja, joka toimii yövuoroissa vastaanottovirkailijan työparina. Avustava asiakaspalvelu helpottaa yöajan toimia, mutta ennen kaikkea Turvarespa luo turvallisuuden tunnetta.

Turvarespa lisää turvallisuuden tunnetta hotellin asiakkaissa ja muissa yövuorolaisissa. – turvarespa Konsta

Turvarespa on koulutettu järjestyksenvalvoja, joka toimii yövuoroissa vastaanottovirkailijan työparina. Avustava asiakaspalvelu helpottaa yöajan toimia, mutta ennen kaikkea Turvarespa luo turvallisuuden tunnetta. Pelkkä läsnäolo ennalta ehkäisee häiriötilanteita. Mikäli Turvarespan tarvitsee puuttua tilanteeseen, on puhuminen ja rauhallinen asenne paras lääke. Asiakkaiden rauhallinen yöuni ja hotellin henkilökunnan työturva ovat Turvarespan ykkösprioriteetit.

Majoituskohteen laajuudesta riippuen Turvarespan työ voi olla monipuolinen yhdistelmä turvan takaamista ja hotelliarjen avustavia toimintoja. Yölliset tarkastuskierrokset, toimipaikan avainten hallintaa, kameravalvontaa, vieraiden opastus ja vierailijakorttien ylläpitoa, aina kahvikoneen puhdistukseen saakka, voivat kuulua Turvarespan toimenkuvaan. Turvarespa ei ole vain vieraileva stara, vaan aktiivinen osa asiakaspalvelun kokonaisuutta ja hotellin henkilökuntaa.

Turvallisuuden ammattilaisena Turvarespa havainnoi myös yleiset turvallisuuteen liittyvät asiat. Vapaa pääsy hätäteille, paloturvallisuusnäkökulmat tai työturvallisuusriskit tulee huomioitua alan ammattilaisena ilman erillistä toimeksiantoakin. Turvarespan avainteema on ennalta ehkäisy. Sen arvoa ei kukaan halua selvittää.

Ota yhteyttä

Hyviä töitä ja öitä.

Lari Meronen

lari.meronen@reila.fi
040 085 3393

Jussi Kauppinen

jussi.kauppinen@reila.fi
050 555 6432

Työntekijätarinat

Homma Reilassa: vartija Jari-Pekka

Vartijan on pidettävä pää kylmänä myös haastavissa tilanteissa Vartija ja kohde-esimies, voimankäyttökouluttaja Jari-Pekka tuli Reilalle töihin 2,5 vuotta sitten. Turvallisuusalaa… Lue koko työntekijätarina
Työntekijätarinat

REILA – työntekijätarina Patrolvartija Rasmus

Parasta on itsenäinen tekeminen Vartijan työstä löytyi helsinkiläiselle Rasmukselle uusi suunta työelämässä. Reilalla hän kokee saavansa tehdä merkityksellistä työtä osana… Lue koko työntekijätarina